Loading...
© Sven Nijs - NodeMapp

Onze Pathfinders maken de mooiste wandelroutes

Bekijk alle Pathfinders

Pathfinders zijn fervente wandelaars die hun topwandelingen delen met jou. Op regelmatige basis posten ze hun mooiste wandelroutes op ons platform om jou te inspireren.

Onze Pathfinders zijn ervaren gebruikers van ons platform die hun wandelavonturen met jou delen. Ze selecteren de mooiste wandelingen en bieden je inspiratie om de beste wandelroutes te ontdekken. Hieronder vind je een overzicht van alle huidige Pathfinders. Volg hen om op de hoogte te blijven van nieuwe wandelroutes!

Ontdek alle wandelroutes

Yannick Mertens

Volg

Medewerker wandelknooppunt.be en fietsknooppunt.be. Ik help je graag op weg, letterlijk én figuurlijk, want support is mijn ding.

Marc Verelst

Volg

Ik ben Marc en samen met mijn vrouw Vera hebben we een zoon en twee schatjes van kleinzonen. Wij wonen in Dendermonde, wij zijn beiden met pensioen.

Peter Wils

Volg

Wij zijn Reinhilde en Peter. Wandelen en fietsen zijn voor ons de ideale ontspanning. We nemen je graag mee op zwerftocht door het hele land.

Koen Lanckman

Volg

Ik wandel graag samen met mijn vrouw en onze viervoeter Haru. Ik vind het leuk om nieuwe paden te ontdekken in eigen regio of ergens anders.

Anton Buiks

Volg

Ik ben Anton, 47 jaar, kom uit Dongen. Wandel graag in natuurgebieden, favorieten zijn Huis ter Heide, De Brand en Plantloon.

Greet Baeyens

Volg

Ik ben Greet en ben een hobbywandelaar in hart en nieren, vooral op zoek naar de rust in de bossen, aan het water of struinen door de velden.

Robert Van der Herten

Volg

Robert is een intensieve wandelaar met als doelstelling 12.000 stappen per dag. Ik heb reeds gewandeld in IJsland, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Nepal enz.

Peter D'hont

Volg

Ik probeer tweemaal per week een wandeling te maken in Vlaanderen van ongeveer 12 à 15 km. Hierbij deel ik mijn ervaringen.

chris kolenburg

Volg

Ik ben Chris uit Heerlen. Ik wandel meestal samen met twee anderen elke week met Mechelse herders in België, Nederland en Duitsland.

Tke Sch

Volg

Hiker, trailrunner en natuurliefhebber. Elk vrij moment ben ik te vinden in de natuur. Waarbij ik probeer de schoonheid van de omgeving vast te leggen.

Tilly Van de Gaer

Volg

Wandelen betekent voor mij zoveel meer dan gewoon stappen en bewegen. Het is genieten van fauna en flora met alle zintuigen en in bewondering staan.