Meester Crapswandeling

© Toerisme Vlaams-Brabant

Deze wandeling die start aan de Sint-Pancratiuskerk te Sterrebeek, is een echte culturele wandeling. De wandeling gaat o.a. langs het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika waar ook het beeld van een Afrikaanse olifant terug te vinden is. Ook het kasteel Ter Meeren dat dateert uit de 12de eeuw bevindt zich op deze wandeling. Voor liefhebbers van de Renaissance is dit zeker een aanrader! 

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 8.4 km
  • Sint-Pancratiuskerk, Kerkdries , 1933 Sterrebeek (Zaventem)
  • De route is bewegwijzerd met bordjes (geen wandelknooppunten, maar eigen bewegwijzering).
Reviews (3)

schrijf review - gegevens wandelroute

Anonieme gebruiker 17-04-2021

Leuke route. Twee plaatjes die wel niet zo duidelijk zijn waar het naartoe is, maar toch de juiste weg gevonden. Één stukje is echt wel moeilijk begaanbaar als het nat geweest is, tussen de velden was dat echt een modderpoel die moeilijk toegankelijk was. ‘T is geen te groot stuk en de rest is aangenaam om te wandelen.

Michel VM 07-03-2021

Verrassend mooie wandeling in de natuur tussen Sterrebeek en Moorsel. Een goede afwisseling van verhard en onverhard .Ook een deel langs mooie huizen gepasseert .

Maurice Crabbe 26-01-2021

Mooie wandeling vertrekkende van uit het centrum van Sterrebeek richting Moorsel door de velden. Goed begane ondergrond en prachtige zichten.