Loading...

Kasteelpark van Berlare wandelroute

10.6 km • Berlare

Icoon officiële route officiële route

1.8580 11 4.3/5

10.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Frankrijkstraat 1, 9290 Berlare

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

We starten in het kasteelpark van Berlare voor een gevarieerde trip door de Scheldenatuur. Het ene moment staan we duidelijk onder het Scheldeniveau. Even later maken we ons op voor een stevige klim door de duinen die de rivier eeuwen geleden in de bocht van Berlare deed ontstaan.

De Kasteelpark van Berlare wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 23
0 km
Afbeelding knooppunt 22
0.2 km
Afbeelding knooppunt 21
1.4 km
Afbeelding knooppunt 20
2 km
Afbeelding knooppunt 44
2.7 km
Afbeelding knooppunt 43
3.6 km
Afbeelding knooppunt 56
3.7 km
Afbeelding knooppunt 56
3.8 km
Afbeelding knooppunt 55
4 km
Afbeelding knooppunt 53
4.8 km
Afbeelding knooppunt 52
5.7 km
Afbeelding knooppunt 50
6.3 km
Afbeelding knooppunt 49
6.6 km
Afbeelding knooppunt 46
6.8 km
Afbeelding knooppunt 51
6.9 km
Afbeelding knooppunt 47
7.2 km
Afbeelding knooppunt 19
7.9 km
Afbeelding knooppunt 18
8 km
Afbeelding knooppunt 16
8.6 km
Afbeelding knooppunt 15
9.4 km
Afbeelding knooppunt 22
10.4 km
Afbeelding knooppunt 23
10.6 km
Deze route heeft 11 beoordeling(en).
Beoordeel route!

dinsdag 30 april 2024 door J.G.Hele mooie route, veel groen, veel afwisseling, verrassende stukjes natuur en alles prachtig onderhouden

zondag 5 februari 2023 door C.D.Heeeel mooie afwisselende en rustige wandeling. Hebben ervan genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Veel door de natuur, langs de schelde...

zondag 23 mei 2021 door Belle La DolceMooie en zeer gevarieerde wandeling, langs veel mooie natuurplekjes en start aan punt 23 in het kasteelpark, af en toe verharde wegen maar in het groen wat veel goedmaakt.. langs het park, een stuk bos, velden en weiden, langs de ondergelopen paardenweide waar veel watervogels te zien zijn, het bos bezaaid was met meiklokjes, een aanrader!

zaterdag 24 april 2021 door G.D.Prachtige wandeling , start in het park van het kasteel, langs prachtige natuur, de Scheldedijk, daar was het drukker door de fietsers . Wij gaan ze zeker nog eens overdoen.

zondag 11 april 2021 door luc maesstartend aan het kasteel van Berlare en via het natuurgebied Paardeweide en over de oude duinen van het Scheldeland : veel verhard, aanrader en niet te lang. Aan punt Schelde mogelijkheid tot versnapering en dranknuttiging na Coronatijden dan....

woensdag 25 november 2020 door R.D.mooie wandeling in het geheel gezien , startpunt klopt niet !! begint wel in kasteelpark ,nog vrij veel asfalt maar mooie stukken wel , geen hoogvlieger , maar zeker ook niet slecht !mijn medewandelaars waren minder enthousiast !

dinsdag 24 november 2020 door L.D.mooie wandeling - start in kasteelpark via rustige veldwegels - een deel op dijk langs de Schelde - via verschillende poelen - langs velden - door bosjes … aangename wandeling

zondag 18 oktober 2020 door F.V.Prachtige wandelroute met veel diversiteit, krijgt van ons 4.5 sterren, net geen vijf, een half puntje hebben we ingehouden omdat alleen op de laatste km een bankje te bespeuren was, 10.5 km is al een end, maar we gaan er niet over zeuren, petje af voor de mensen die deze route hebben aangebracht!

zondag 4 oktober 2020 door S.T.Zeer mooie en gevarieerde wandeling. Laat de opmerking rond de gewestweg je niet afschrikken. Is veilig en duurt welgeteld 2 minuten.

zondag 24 mei 2020 door Peter de RyckeMooie wandeling. alleen het stukje langs de schelde is wat minder wegens het drukke fiets verkeer.

zondag 3 mei 2020 door Freddy Van de VeldeZeer mooie wandeling - afwisseling - en horeca bij start en aankomst , en halverwege brasserie brughuis op de Scheldedijk.
Spijtig van klein stukje gewestweg om tot daar te geraken.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.