Loading...

Kasteelpark van Berlare wandelroute

10.6 km • Berlare

officiële route

10.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Frankrijkstraat 1, 9290 Berlare

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

beschrijving

We starten in het kasteelpark van Berlare voor een gevarieerde trip door de Scheldenatuur. Het ene moment staan we duidelijk onder het Scheldeniveau. Even later maken we ons op voor een stevige klim door de duinen die de rivier eeuwen geleden in de bocht van Berlare deed ontstaan.

De Kasteelpark van Berlare wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

te volgen knooppunten


0 km

0.2 km

1.4 km

2 km

2.7 km

3.6 km

3.7 km

3.8 km

4 km

4.8 km

5.7 km

6.3 km

6.6 km

6.8 km

6.9 km

7.2 km

7.9 km

8 km

8.6 km

9.4 km

10.4 km

10.6 km
Deze route heeft 10 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 5 februari 2023 door C.D.Heeeel mooie afwisselende en rustige wandeling. Hebben ervan genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Veel door de natuur, langs de schelde...

zondag 23 mei 2021 door Belle La DolceMooie en zeer gevarieerde wandeling, langs veel mooie natuurplekjes en start aan punt 23 in het kasteelpark, af en toe verharde wegen maar in het groen wat veel goedmaakt.. langs het park, een stuk bos, velden en weiden, langs de ondergelopen paardenweide waar veel watervogels te zien zijn, het bos bezaaid was met meiklokjes, een aanrader!

zaterdag 24 april 2021 door G.D.Prachtige wandeling , start in het park van het kasteel, langs prachtige natuur, de Scheldedijk, daar was het drukker door de fietsers . Wij gaan ze zeker nog eens overdoen.

zondag 11 april 2021 door luc maesstartend aan het kasteel van Berlare en via het natuurgebied Paardeweide en over de oude duinen van het Scheldeland : veel verhard, aanrader en niet te lang. Aan punt Schelde mogelijkheid tot versnapering en dranknuttiging na Coronatijden dan....

woensdag 25 november 2020 door R.D.mooie wandeling in het geheel gezien , startpunt klopt niet !! begint wel in kasteelpark ,nog vrij veel asfalt maar mooie stukken wel , geen hoogvlieger , maar zeker ook niet slecht !mijn medewandelaars waren minder enthousiast !

dinsdag 24 november 2020 door L.D.mooie wandeling - start in kasteelpark via rustige veldwegels - een deel op dijk langs de Schelde - via verschillende poelen - langs velden - door bosjes … aangename wandeling

zondag 18 oktober 2020 door F.V.Prachtige wandelroute met veel diversiteit, krijgt van ons 4.5 sterren, net geen vijf, een half puntje hebben we ingehouden omdat alleen op de laatste km een bankje te bespeuren was, 10.5 km is al een end, maar we gaan er niet over zeuren, petje af voor de mensen die deze route hebben aangebracht!

zondag 4 oktober 2020 door S.T.Zeer mooie en gevarieerde wandeling. Laat de opmerking rond de gewestweg je niet afschrikken. Is veilig en duurt welgeteld 2 minuten.

zondag 24 mei 2020 door Peter de RyckeMooie wandeling. alleen het stukje langs de schelde is wat minder wegens het drukke fiets verkeer.

zondag 3 mei 2020 door Freddy Van de VeldeZeer mooie wandeling - afwisseling - en horeca bij start en aankomst , en halverwege brasserie brughuis op de Scheldedijk.
Spijtig van klein stukje gewestweg om tot daar te geraken.

Welke POI wil je tonen op de kaart?