Loading...

Hagevenpad

6.5 km • Pelt

Icoon officiële route officiële route

6.5 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Tussenstraat 10 Pelt

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten). Je kan een GPS-toestel of onze app gebruiken om de route te volgen via de virtuele knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Visit Limburg / S. Van den Bossche

Icoon beschrijving route beschrijving

Natuur kent geen grenzen, en al zeker niet in het noorden van Limburg. Een oase van 600 hectare met heide, vennen, bossen en graslanden spreidt zich uit over België en Nederland. Hier in het Hageven – De Plateaux baant de Dommel zich al kronkelend een weg door dit prachtige landschap.

Natuurpunt beheert zorgvuldig dit gebied dat zich over de landsgrens heen strekt als een lappendeken van verschillende soorten natuur. Hooilanden, verschraalde graslanden en heide wisselen zich af met vennen en vijvers. In ieder seizoen is het hier genieten van de rust die het landschap biedt. Vogelaars komen hier helemaal aan hun trekken, niet alleen door de rare snuiters die in die gebied verblijven, maar helemaal met 2 vogelkijkhutten op de perfecte plekken. Lachen naar het vogeltje? De Instagramhotspot op deze route is de avontuurlijke hangbrug over de Dommel!

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 50
0 km
Afbeelding knooppunt 48
0.3 km
Afbeelding knooppunt 47
0.8 km
Afbeelding knooppunt 51
2.1 km
Afbeelding knooppunt 52
2.7 km
Afbeelding knooppunt 94
4.5 km
Afbeelding knooppunt 95
4.7 km
Afbeelding knooppunt 53
6 km
Afbeelding knooppunt 50
6.4 km
Afbeelding knooppunt 50
6.5 km
Deze route heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Beoordeel route!

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.