Albijn Van den Abeele wandelroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

Wandel langs karakteristieke plekjes uit de schilderijen van Albijn Van den Abeele. Haalde begin 20ste eeuw tal van kunstenaars naar Sint-Martens-Latem. Samen vormden ze de wereldberoemde 'Latemse School'. Aanrader voor kunstliefhebbers!

Aangeboden door Toerisme Oost-Vlaanderen

Stem nu voor de Wandelknooppunt Route van het Jaar 2020! We nomineerden voor deze stemming 10 wandelroutes in Vlaanderen. Stem en maak kans op een deelname aan onze Wandelknooppunt Zoektochten.

Breng je stem uit!

beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 9 km
  • Palepelstraat , 9830 Sint-Martens-Latem
  • De route is bewegwijzerd met bordjes (geen wandelknooppunten, maar eigen bewegwijzering).
Reviews (3)

schrijf review - gegevens wandelroute

Anonieme gebruiker 06-11-2020

Mooie wandeling die je perfect met kinderen kan doen. Indien gewenst kan je afkorten via de Heidebergen. Op sommige plaatsen kan je wel al eens gaan twijfelen of je geen afslag hebt gemist. De mensen wachten geduldig hun beurt af als je langs paden komt die maar geschikt zijn voor 1 persoon.

Peter Barbaix 20-07-2020

Mooi en gevarieerde wandeling. Met een afwisseling van dorpse expressie, schilderachtige Leie-sfeer en meestal smaakvolle architectuur. De plaatselijke galerijen zijn een bezoekje waard. Zeker een ervaring meer. Het was wel even zoeken om het startpunt te vinden en af en toe waren wij de weg kwijt. Een plannetje of de smartphone zijn in dat geval welkom.

Anonieme gebruiker 31-05-2020

ZEER NATUURLIJKE WANDELROUTE EEN AANRADER