Ganspoelwandeling

© wandelknooppunt.be - Marc Scheys (Auteur)

Vertrekkend aan het Centrum Ganspoel in Huldenberg loopt de wandeling op het Brabants leemplateau door 3 naburige (deel)gemeenten. We wandelen vooral in het open veld, met mooie vergezichten die elk seizoen anders lijken en via knooppunten die iets minder vaak opgezocht worden. Een aanrader voor een rustige wandeling.

Deze route werd ingezonden door Marc Scheys.

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (12)
schrijf review - lees alle reviews
  • 10.4 km
  • De Limburg Stirumlaan 54, 3040 Huldenberg
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (12)

schrijf review - gegevens wandelroute

Yasmin VdC 01-05-2022

Fijne wandeling. In het begin even ongerust door de hoeveelheid wielertoeristen maar op de gehele wandeling valt dit nog mee. Vooral landwegen en kasseien wat je in deze regio ook moet verwachten. Leuk om met honden te wandelen. Je krijgt een zeer landelijk, rustgevend gevoel. Prima aangegeven, weinig verwarring mogelijk.

Anonieme gebruiker 06-03-2022

We bevestigen graag de eerdere commentaren. Hele mooie wandeling vaak in een stiltegebied, mooie vergezichten. Perfect voor een mooie lentedag.

Anonieme gebruiker 15-05-2021

Wat is de natuur knap in het Zuid-Dijleland! Bewandel deze route op een zonnige dag mét stapelwolken om optimaal te genieten van prachtige panorama's. Op enkele 100 meters na volledig onverhard parcours. Heb deze wandeling gecombineerd met de Margijswandeling via KP217 en zo lekker een 20tal km genoten van de mooie glooiende landschappen. Topper!

Anonieme gebruiker 18-04-2021

Mooie, rustige wandeling met prachtige vergezichten. Af en toe een stevige klim. Wel veel meer verharde wegen dan aangeduid. Parkeren best op de parking van Ganspoel.

Anonieme gebruiker 31-01-2021

Mooie leuke wandeling. Op de startplaats niet echt parking om te parkeren buiten op een klein stuk gras

Anonieme gebruiker 11-01-2021

Prachtige wandeling, met indrukwekkende vergezichten van een glooiend landschap. Je waant je soms in een ander land! :-). Als het nat weer is, zijn laarzen hier geen overbodige luxe.

Katja Meulemans 12-09-2020

Zeer mooie, rustige wandeling. Wel veel meer verharde weg dan aangegeven

Eef Verschueren 14-08-2020

Heel mooie route. Zeer rustige wandelwegen. Mooie vergezichten. Wij hebben genoten.

Anonieme gebruiker 28-06-2020

Super promenade avec de magnifiques point de vue, des lignes d'horizon détachées, parfois aucune maison visible. Les chemins sont variés et accessibles à tous.

Yves Swaelus 18-07-2018

Als franstalig gebruik ik voor de eerste keer deze applicatie om te wandelen. Ik heb deze wandeling ontdek en vond deze absoluut fantastisch. Goed gewijzigd en een ongelooflijke mooie parcours.

Anonieme gebruiker 06-05-2018

Al veel gewandeld en foto's genomen in het Dijleland maar toch weer enkele prachtige panorama's ontdekt.

Anonieme gebruiker 14-02-2018

Hele mooie wandeling, die voor een deel (Inclusiepad Ganspoel) ook toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Na de wandeling kan je nagenieten in het Plattelandscafé op de campus van Centrum Ganspoel. Dit pop-up café is elke 2° en 4° zondag van de maand maart tot en met oktober open van 14.30u tot 18.00u.