Loading...

Bruggeskeswandeling

10 km • Ravels

Icoon officiële route officiële route

10 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Jachtweg 27, 2381 Ravels

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Bruggeskeswandeling Sfeerbeeld 2 van route Bruggeskeswandeling
© Toerisme Provincie Antwerpen

Icoon beschrijving route beschrijving

In het Gewestbos in Ravels - met 850 hectare een van de grootste bosgebieden van de provincie Antwerpen - wacht je 100% offroad wandelplezier. Beken, grachten en greppels doorkruisen het domein. Wees gerust: twintig houten bruggetjes houden je voeten droog! Via smalle, kronkelende zandpaadjes verken je een gevarieerd landschap met bos, graslanden, historische vennen en heide. Het veerpont over het kanaal vormt een heerlijk intermezzo op je wandeling. Extra wandeltips en toeristische info op www.toerismeravels.be en www.kempen.be.

Meer details over het Gewestbos op www.natuurenbos.be/gewestbosravels.

Deze route heeft 9 beoordeling(en).
Beoordeel route!

woensdag 15 november 2023 door M.V.echt super mooi wandeling

zaterdag 11 maart 2023 door Werner LaeversHele mooie wandeling door het Gewestbos. Een aanrader als je van wandelingen houdt door bosrijk gebied.

zondag 2 januari 2022 door bert rouckhoutzeer mooie wandelijg met veel brugjes

woensdag 15 december 2021 door L.D.Eén van de mooiste boswandelingen die ik al deed. WAUW!

zondag 14 november 2021 door Marina VanbroekhovenHeel mooie wandeling, in een heel kleurrijk, rustig en prachtig bos,

dinsdag 27 juli 2021 door deraemaeker rudyzeer leuke wandeling zelfs met een hond .

zaterdag 19 juni 2021 door B.V.Gaan wandelen met vrienden. Dit is echt een prachtige tocht. Volledig omgeven door de natuur, veel schaduw, halfweg een fijn cafe met terras. De bewegwijzering is ook goed in orde en de route zelf is onderhouden. Echt een aanrader.

vrijdag 14 mei 2021 door Philip DuymelinckHeel mooie 5-sterren wandeling door het prachtige Gewestbos Ravels. Leuk om even te pauzeren op het terras van het Boswachtershuisje langs de Arendonksesteenweg.

zaterdag 17 april 2021 door Edmond CamermanDit is een heel mooie wandeling die bewegwijzerd is met een rode driehoek op een witte achtergrond. Meer info is te vinden via deze brochure https://www.natuurenbos.be/sites/default/files/folder_gewestbos_ravels_hr.pdf en ook op onze site https://www.plezantetoeren.be/belgie/454294_ravels-bruggeskeswandeling-9-81-km-lw

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.