Loading...

Drie grenzen wandeling

7.3 km • Hoogstraten

Icoon officiële route officiële route

7.3 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Kolonie 10, 2323 Wortel

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Drie grenzen wandeling Sfeerbeeld 2 van route Drie grenzen wandeling
© Toerisme Provincie Antwerpen

Icoon beschrijving route beschrijving

De Drie Grenzenwandeling in Hoogstraten Wortel neemt je mee voor een ontspannende wandeling doorheen de groene driehoek rondom de Witte Kei. De Witte Kei geeft het grenspunt aan waar Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog samen komen. Dit driegemeentenpunt werd onlangs voorzien van een prachtig monument met rustpunt. Door een recente ruilverkaveling is dit natuurgebied nu ook via de Nederlandse zijde toegankelijk. Dwars door de valleien van het Merkske en de Noordermark steek je de grens over richting Baarle-Nassau. Maak je klaar voor een wandeling in het groen; de adembenemende natuur is onbetwistbaar de hoofdrolspeler van deze wandeling.
De Drie Grenzenwandeling maakt deel uit van de wandeltriple Witte Kei. Samen met de Heycantwandeling en de Vossenbergwandeling krijg je maar liefst 22 km wandelplezier geserveerd. Je vindt de gratis wandelfolder bij Toerisme Hoogstraten.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 1
0 km
Afbeelding knooppunt 18
0.7 km
Afbeelding knooppunt 17
1 km
Afbeelding knooppunt 60
1.9 km
Afbeelding knooppunt 60
1.9 km
Afbeelding knooppunt 45
2.6 km
Afbeelding knooppunt 44
3.1 km
Afbeelding knooppunt 40
3.4 km
Afbeelding knooppunt 38
3.5 km
Afbeelding knooppunt 55
4.9 km
Afbeelding knooppunt 58
5 km
Afbeelding knooppunt 57
5.5 km
Afbeelding knooppunt 5
6.1 km
Afbeelding knooppunt 4
6.3 km
Afbeelding knooppunt 3
6.6 km
Afbeelding knooppunt 2
7 km
Afbeelding knooppunt 1
7.6 km
Deze route heeft 8 beoordeling(en).
Beoordeel route!

dinsdag 12 oktober 2021 door Rosine Van HemelryckKolonie 10 kon GPS niet vinden. Zoek op cafés Den Bayerd of Klapekster waar wandeling begint. Ik ben omgekeerd begonnen .Van 1 naar 2 ipv naar 18 en dat is het mooiste deel (langs het water).Vanaf 55 wordt het eentonig en het laatste stuk was er me te veel aan. Liever bij 55 weg doorsnijden naar 50 of 17. Zo bespaar je de saaie verharde weg

zondag 6 juni 2021 door S.W.Mooie wandeling in rustig gebied. Wel vaak eentonig. Veel bos en lange dreven. Horeca bij start/aankomst en ijssalon halfweg

maandag 24 mei 2021 door Wendy van DeurzenHeel mooie en afwisselende wandeling, door bossen en velden, vol van enkel natuurgeluiden. Aanrader!

zondag 2 mei 2021 door bert rouckhoutrustige mooie wandeling met veel afwisselijng

zondag 28 maart 2021 door C.V.Hebben deze route niet gevonden..startplaats?zijn dan verder gereden naar kolonie 7 en daar dan leuk gewandeld... Mvg Conny

zondag 28 maart 2021 door Philip DuymelinckUitwaaien en genieten van de rustige natuur. Afwisselend door weilanden en bossen. Aan startpunt en onderweg mogelijkheden tot take-away.

zondag 21 maart 2021 door K.S.Mooiste wandeling tot nu toe en wij hebben er al heel wat gedaan! Ideale afwisseling tussen landschappen. Parking bij vertrekpunt. Ook take-away koffie en halverwege een ijsje bij de schapenboer. Aanrader!

vrijdag 19 maart 2021 door A.G.Mooie wandeling voor tussendoor. Afwisseling bos, weide en heide en ongeveer halverwege kan je een lekker ijsje eten bij de schapenboer. Ook voor je viervoeter een goede wandeling. Parking en horeca aan vertrekpunt.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.