Loading...

Saleghem wandelroute

7.6 km • Sint-Gillis-Waas

Icoon officiële route officiële route

2.0700 13 4.2/5

7.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Groenendijkstraat 11, 9170 Meerdonk

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Tijl De Meulemeester

Icoon beschrijving route beschrijving

Water is langs deze route nooit ver weg. Polderwegen en dijken leiden ons door een landschap dat deels door de zee werd geboetseerd, ook al stak de mens een handje toe. Onder de aangevoerde kleigrond gaat heel wat geschiedenis schuil, waarvan de kreken en wielen stille getuigen zijn.

De Saleghem wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 87
0 km
Afbeelding knooppunt 84
0.6 km
Afbeelding knooppunt 86
1.2 km
Afbeelding knooppunt 93
1.9 km
Afbeelding knooppunt 94
3.1 km
Afbeelding knooppunt 95
4.6 km
Afbeelding knooppunt 91
5.4 km
Afbeelding knooppunt 92
6.9 km
Afbeelding knooppunt 88
7.1 km
Afbeelding knooppunt 87
7.7 km
Deze route heeft 13 beoordeling(en).
Beoordeel route!

dinsdag 27 december 2022 door Philip VerbertMooie wandeling, goed schoeisel aan te raden, geschikt met hond. Voor herhaling vatbaar. Geparkeerd langs de kant op aangegeven adres.

zaterdag 29 januari 2022 door L.C.Mooie route - Je kan parkeren aan de kerk van Meerdonk, ongeveer 500m van knooppunt 94.

zondag 9 januari 2022 door P.D.Rustige wandeling in vlak gebied. Goeie wandelschoenen zijn aan te raden, zeker met nat weer.

vrijdag 24 december 2021 door Ingrid Waumanheel mooie wandeling, wel gedaan met grijs weer maar toch kon je de uitgestrekte polders zien. Wij zij vertrokken aan de Turfbanken aan Den Ouden hof, zodat we halfweg aan de Ijshoeve De Boey konden genieten van een koffietje. Heel veel kleine paadjes, die nog niet zo modderig waren.

zondag 7 maart 2021 door bert rouckhoutmooie rustige wandeling met een heerlijke ijshoeve en een take away

dinsdag 26 januari 2021 door Frank Van rietMooie wandelroute met afwisseling. Auto kan je kwijt aan de grote Saleghemgeul (knooppunt 88 aan de groendijk) is op nog geen 500 m van het vertrekpunt. Na of bij regenweer best aangepast schoeisel dragen!

maandag 4 januari 2021 door M.V.wandeling gedaan op 3/1/2021 leuke wandeling,leuke onverharde paadjes,mooie verzichten.70% onverhard.

zondag 20 december 2020 door D.B.Vandaag wandeling gedaan, auto aan knooppunt 95 geplaatst.Wandeling was prachtig zeker omdat het in de polders is en langs de dijken. Onderweg gestopt aan de take away voor een borrel en een warme gluhwijn.

dinsdag 15 december 2020 door Marc BouillonWaar kan je best je wagen kwijt in de omtrek?

zondag 13 december 2020 door Sonja van DongenVandaag deze wandeling gedaan en we hebben er van genoten. Mooi uitzicht, leuke weggetjes en als kers op de taart een take away onderweg waar we een heerlijke koffie en een jeneverke hebben gedronken. Even weg van de realiteit en hoofdjes leeggemaakt

zondag 29 november 2020 door Peter Van De WeyerZeer mooie route, soms over ingesloten mooie paden, soms met weidse vergezichten. Halverwege een mooie en lekkere stopplaats.

dinsdag 24 november 2020 door Lieve SaquetZeer mooie route, mooi uitzicht! Wij hebben het met 2 buggy's gedaan, dat is geen aanrader al kan je de route ook grotendeels over de baan volgen. ;) Naar mijn idee mis je dan wel de mooiste stukjes.

donderdag 12 november 2020 door K.V.Leuke wandelroute langs de velden en dijken...rustig...en iets over halverwege kom je langs ijshoeve de boey...altijd een topper

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.