Loading...

Fondatie van Boudelo wandelroute

9.2 km • Stekene

officiële route

9.2 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Brugstraat 33, 9190 Klein-Sinaai

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Bart Van Leuven

beschrijving

Een wandeling door natuurreservaat Fondatie van Boudelo.

De Fondatie van Boudelo wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

te volgen knooppunten


0 km

2 km

3 km

3.2 km

3.5 km

4.5 km

4.7 km

4.9 km

4.9 km

5.9 km

8.8 km

9.2 km
Deze route heeft 11 beoordeling(en).
Beoordeel route!

dinsdag 27 december 2022 door Philip VerbertZeer leuke, mooie wandeling, zeker voor herhaling vatbaar, goed schoeisel aan te raden, geschikt met de hond. Geparkeerd rechtover Aveve, vlak bij startpunt.

dinsdag 19 oktober 2021 door P.V.Zeer eentonige wandeling. Startpunt is niet in de Brugstraat, maar wel Bosdorp naast nr 27. Twee zeer lange rechte lijnen.

maandag 26 april 2021 door D.V.Leuke wandeling. Neem aan het gemaal zeker even de tijd om over de historie van de streek te lezen.

vrijdag 29 januari 2021 door Peter Van der HaegenMooie rustige wandeling door een authentiek natuurgebied. De signalisatie is goed. Wel veel modder en dus is aangepast schoeisel noodzakelijk.

vrijdag 22 januari 2021 door Carine De cockMooie , rustige wandeling. op het moment eigen nét iets te modderig. Aan knooppunt 20 kan je rechtdoor en dan net over het water naar rechts gaan. dat blijven volgen tot aan het bruggetje. bruggetje oversteken en dan ben je terug op het juiste pad. Even mooi, maar geen modder.

maandag 11 januari 2021 door N.W.Prachtige wandeling, behoolijk modderig dus aangepast schoeisel is belangrijk.Tip : Liniedreef (startpunt) is erg lang - parkeren en starten is aan de hoek met de Weimanstraat, langs de andere kant (Cadzandstraat) mag je er niet in en ben je ver van het startpunt.

zaterdag 2 januari 2021 door Tommy GauwloosMooie wandeling door een mooi gebied! Als je met de hond wandelt hou je deze best wel aan de korte lijn vermits er regelmatig berichten zijn (in de krant) van vergiftiging met lokaas! Ter plaatse zijn daar door de gemeente zelf ook waarschuwingsborden geplaatst! Zelf hebben we daar gelukkig niets van gemerkt! Zeker een aanrader!

woensdag 16 december 2020 door Marc BouillonPrachtige natuurwandeling in het stilte gebied van Klein Sinaai. De stilte is soms oorverdovend. Na de regen van de laatset dagen lag het parcours er op sommige plekken vettig bij, dus goed schoeisel in aan te raden.

zondag 22 november 2020 door M.V.Prachtige wandeling, volledig in de natuur en afwisselend. Een aanrader!

zondag 8 november 2020 door L.V.Schitterende route, volledig in de natuur. Prachtige verzichten en heel ontspannend. Zeker een aanrader.

zondag 1 november 2020 door L.D.Absoluut een aanrader. Afwisselend landschap en volledig in de natuur. Heerlijk ontspannen :).

Welke POI wil je tonen op de kaart?