Loading...

Jan de Lichte wandelroute

9.6 km • Zottegem

Icoon officiële route officiële route

3.2970 9 4.1/5

9.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Paddestraat 26, 9620 Zottegem

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Bart De Vliegher

Icoon beschrijving route beschrijving

Wandel in de voetsporen van Jan de Lichte in Zottegem.

De Jan de Lichte wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 92
0 km
Afbeelding knooppunt 88
2.2 km
Afbeelding knooppunt 81
3.4 km
Afbeelding knooppunt 66
4.6 km
Afbeelding knooppunt 67
5.3 km
Afbeelding knooppunt 68
6.1 km
Afbeelding knooppunt 79
6.7 km
Afbeelding knooppunt 84
7.3 km
Afbeelding knooppunt 85
7.4 km
Afbeelding knooppunt 90
9.1 km
Afbeelding knooppunt 91
9.2 km
Afbeelding knooppunt 92
9.5 km
Deze route heeft 9 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 20 november 2021 door P.M.Dit is een OK wandeling met mooie en minder mooie stukken. Iets te veel betonbanen met af en toe wat verkeer.

woensdag 3 november 2021 door Geert BerckmoesMooie wandeling; het had de dagen voorheen veel geregend vandaar dat er op bepaalde delen van de wandeling modder was. Gewoon stevige schoenen aantrekken en het is verholpen. Minpuntje : de taverne op het wandelpad was gesloten.

zaterdag 14 augustus 2021 door C.D.Een rustige wandeling, zonder veel hellingen. Het begin is wat te veel in en rond dorpjes, maar daarna wordt het snel beter. Landschap verandert van open velden naar bos en stille wegen. Inderdaad Knooppunt 81-66 is heel moeilijk te zien. Goeie, stevige sportschoenen lijken me voldoende als het een paar dagen droog weer is geweest.

donderdag 13 mei 2021 door R.D.Werkelijk prachtige wandelroute! Oase van rust stilte schoonheid en natuur. Opgelet bij paaltje 66, staat volledig in het groen aan de rechtse kant, bij begraafplaats naar links richting de schaapjes

donderdag 31 december 2020 door B.H.parcours zeer mooi paden lagen zeer drassig maar ik heb een aangename dag beleefd, maar denk dus zeker aan goede wandelschoenen voor deze trip, extra tip in deze tijden als je deze wandeling nu doet, we paseren 3 kerkhoven hier zijn openbare wc s,

donderdag 31 december 2020 door B.H.Gisteren heb ik deze wandeling gedaan, ik heb er ook de extra lus bij gedaan via Sint Goriks oudenhove en het mijnwerkerspad en dat is een mooie extra lus, totaal aantal km 12,4 km, ik heb zelf geen auto en verplaatste mij met de trein en de fiets komende van zottegem, en mijn start was aan de voetbalkantine van Racing Strijpen exact 2,1 km

zondag 6 december 2020 door Ann SimoensWe hebben al veel gewandeld en kunnen bevestigen dat deze loop echt heel mooi is. Felicitaties aan Stad Zottegem voor dit geslaagd wandelpad.

zaterdag 21 november 2020 door Tom Van wichelenIk vond de wandeling net ietsje te kort en heb uitgebreid door tussen 66 en 67 de punten 65, 64 en 63 te nemen, en dat was en zeer geslaagde uitbreiding. De wandeling komt dan op 12.4 km

woensdag 4 november 2020 door F.L.Zeer mooie natuurwandeling, een van de meest geslaagde die ik dit jaar heb gedaan. Rustige omgeving waar men leuke landschapsfoto's kan maken. Een aanrader! Een kleine bemerking: als startplaats heb ik Paddestraat 26 Zottegem in mijn gps gestoken en ik kwam totaal ergens anders uit. Heb dan mijn wagen aan de Stedelijke Begraafplaats geparkeerd.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.