Loading...

Oude Schelde wandelroute

7 km • Laarne

Icoon officiële route officiële route

1.9110 3 3.3/5

7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Kalkendorp 6, 9270 Kalken

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Een goede honderd meter voorbij de dorpskern van Kalken sta je met beide benen in de Kalkense Meersen. In dit eindeloze lappendeken van weiden en graslanden lijkt de bewoonde wereld bij momenten ver weg. In afstand maar ook in tijd, zo blijkt uit de archeologische vondsten die hier nog steeds boven water komen.

De Oude Schelde wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 25
0 km
Afbeelding knooppunt 26
1.1 km
Afbeelding knooppunt 24
2.4 km
Afbeelding knooppunt 18
2.9 km
Afbeelding knooppunt 18
3 km
Afbeelding knooppunt 14
4.7 km
Afbeelding knooppunt 15
5.2 km
Afbeelding knooppunt 16
5.9 km
Afbeelding knooppunt 25
6.9 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

donderdag 22 juli 2021 door C.P.Mooie stukje natuur! Makkelijk parkeren vlakbij de kerk van Kalken en dan gaat het snel richting akkers & weilanden, waar momenteel de boeren volop hooi aan het bundelen zijn... veel open plekken...af een toe toch wat schaduw van de bomen. (bij nat weer een uitdaging); Mooi en rustig parcours-op het einde van de wandeling verschillende horecazaken!

zondag 17 januari 2021 door W.K.het is een mooie wandeling in de natuur vertrekkende aan de kerk in Kalken. Er zijn echter heel veel slecht begaanbare stukken, echt slijk en modder. Dus goede stevige wandelschoenen is een must. Dat maakt de wandeling ook minder aangenaam. Uiteraard is het genieten van de kalkense meersen en de galloway koeien in de mooie natuur.

maandag 4 januari 2021 door L.V.Hele mooie, maar modderige wandeling. Rustig door de vlaktes. Wij hebben zelfs 2 reeën gespot. Een aanrader !

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.