Loading...

Vlasroters wandelroute lus 3

7.9 km • Deinze

Icoon officiële route officiële route

1.2030 2 3.5/5

7.9 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Ardense Jagerstraat, 9800 Gottem

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

4 landelijke wandelingen door en rond de kleine vlasdorpen van Deinze. Vroeger werd hier volop vlas gezaaid, geoogst en geroot in de Leie. "Roten" verwijst naar het proces waarbij het vlas na het drogen blootgesteld wordt aan vocht.

De Vlasroters wandelroute lus 3 wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 2 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 22 augustus 2022 door N.D.Mooie, goed aangeduide wandeling. Afwisselend, natuur en huizen ( zeer rustig )Alleen vertrekpunt ( Ardense jagerstraat ) is klein straatje, smal en geen parkeerruimte. Beter in Gottem aan het kleine dorpsschooltje of kerk Grammene parkeren. Ook 2 horecagelegenheden onderweg.

zondag 31 januari 2021 door E.S.We zijn niet gestart in Gottem, maar aan de kerk van Grammene omdat daar meer parkeermogelijkheid is. Wat ook opviel was dat de wandelzin aangeduid op de kaart net omgekeerd is met de bewegwijzering van de route op het terrein. Aangenaam wandelen en goed bewandelbaar zelfs na regenachtig weer behalve op één punt in de Grammestraat.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.