Loading...

Roosenberg wandelroute (rood)

6.6 km • Waasmunster

Icoon officiële route officiële route

1.1320 3 4.3/5

6.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Gentstraat 13, 9250 Waasmunster

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijvingDe wandelroute Roosenberg bestaat uit twee wandellussen, rood (6,6km) en blauw (7,3km), die je laten kennis maken met de omgeving van Waasmunster. Ontdek het landschap langs de Durme waar meersen, bossen en heide elkaar afwisselen. Historische trage wegen, een oude spoorwegbedding, en verschillende kastelen en abdijen maken dit een heel gevarieerde wandeling.

De Roosenberg wandelroute rood wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 7 maart 2021 door E.D.Mooie route, prachtige natuur, goede duidelijke bewijzering, geen te lange route. Op dijk naast de Durme kan het wat drassig liggen. Moeilijk met buggy's.

maandag 14 december 2020 door F.S.Mooie wandelroute, goede wandelschoenen of laarzen zijn een must, zeker bij nat weer. Op de dijk rijden veel mountainbikes, het is dus tamelijk slijkerig. De route is perfect bewegwijzerd. Wanneer je van absolute stilte houdt moet je rekening houden dat de E17 steeds aanwezig is. Maar zeker een aanrader, mooi stukje natuur dicht bij de stad.

dinsdag 10 november 2020 door P.M.Mooie,goed bewegwijzerde wandeling, veel natuur en bosrijk gebied. Leuk om te doen,en te herdoen. Goed combineerbaar met de groene wandeling.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.