Loading...

Barbierbeek wandelroute

8.5 km • Kruibeke

Icoon officiële route officiële route

2.9960 2 3.8/5

8.5 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

O.L.Vrouwplein 4, 9150 Kruibeke

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Start en eindig aan de kerk van Kruibeke. Wandelroute langs het noordelijke punt van de Polders van Kruibeke. Hier krijgt eb en vloed vrij spel, een deel van het gebied komt dagelijks onder water te staan.

De Barbierbeek wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 2 beoordeling(en).
Beoordeel route!

vrijdag 25 december 2020 door Frank Van rietZeer mooie wandeling, wel opletten, na 4 km op de dijk moet je rechts afslaan, er staat eeen paal met bordjes, je moet barbierkreek volgen, het bordje van de bewegwijzering zelf is eraf getrokken. wij liepen er zo voorbij en hadden pas na 2km door dat er iets niet klopte, algauw de route via de app gedownload en dat gaf klaarheid

dinsdag 15 december 2020 door M.B.Mooie en goed bepijlde wandeling, die de Kruibeekse Kreken overlapt. Zeker onderweg het ommetje maken via het Laarzenpad.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.