Loading...

Afsnee-Keuze wandelroute

9.2 km • Gent

officiële route

9.2 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Afsneedorp, 9051 Afsnee

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

beschrijving

2 wandellussen met de Goedingebrug als knooppunt. De brug verbindt de kouter van Afsnee met het natuurgebied de Keuzemeersen. Wandel door open landbouwgebied en mooie natuur. Een aanrader voor natuurliefhebbers!

De Afsnee-Keuze wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 5 beoordeling(en).
Beoordeel route!

dinsdag 25 mei 2021 door Frank Van ackerMooie, rustige wandeling. Wij hebben het veer in Afsnee gebruikt om deze wandeling te combineren met de Assel-wandelroute. Zo kom je aan een 16-tal kilometers. De Assel-wandeling is nog net iets mooier.

vrijdag 21 mei 2021 door Chris VerborgtZeer mooie wandeling maar een stuk is niet begaanbaar. Wij zijn onder de prikkeldraad moeten kruipen naar een naburige weide om verder te wandelen. Het is natuurlijk een zeer natte lente.

zondag 18 april 2021 door J.V.Zeer mooie wandeling, in het begin wat langs huizen, maar daarna wordt ge beloond met wondermooie zichten van de Leie en zijn omgeving, terug langs velden. de Goedingebrug is ook zeker de moeite en speciaal met die trappekes om onder de E40 door te gaan. Het is wel slijk, eigenlijk vrij nat in de Keuzemeersen. Wij hebben genoten. Jos en Rita

maandag 1 februari 2021 door Y.S.De start in Afsnee is pittoresk, daarna blijf je even in de bebouwing. Dichter bij de E40 wordt het lawaai storend. Eenmaal voorbij de brug kom je in de Keuzemeersen. Dichter bij de Leie kan je niet lopen! Maar lawaai van autosnelweg blijft. Ook opletten bij hevige neerslag. Dan kunnen bepaalde delen van het pad ondergelopen en ontoegankelijk zijn

zaterdag 14 november 2020 door H.S.Te weinig natuur. Hoofdzakelijk door bebouwde straten. Vervolgens door de velden, maar wel met het constante lawaai van de E40 op de achtergrond. Teleurstellend.

Welke POI wil je tonen op de kaart?