Loading...

In het groen van Bassevelde wandelroute

12.9 km • Assenede

officiële route

12.9 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Landsdijk, 9968 Bassevelde

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

beschrijving

Zet van aan de beschermde dorpskiosk van Bassevelde koers richting de uitgestrekte Isabellapolder. De naam brengt hulde aan aartshertogin Isabella Van Oostenrijk, onder wiens bewind dit waterrijke gebied zijn huidige vorm kreeg. De dijken getuigen van de felle strijd met de zee, die geen kans onbenut liet om terug te slaan. Wie hier wandelt, kijkt voortdurend uit op het mooie kerkje van Landsdijk, en in de verte op de imposante collega-kerken van Bassevelde en Watervliet.

te volgen knooppunten


0 km

1.4 km

3.1 km

4.7 km

6.2 km

8.2 km

8.5 km

9.8 km

10.8 km

12.9 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 17 april 2021 door B.P.Geen mooie route. Veel lange rechten stukken zonder variatie. Bovendien loop je verschillende keer op een tweevaksweg zonder plaats voor voetgangers. Niet aan te bevelen voor wandeling met kinderen!

woensdag 14 april 2021 door Frans Van avermaetvandaag 14/04 de wandelroute gestapt,een goed uitgestippelde route langs rustige wegen.ik zou zeggen deze is goed zowel voor recreatief wandelen als voor de doorstappers,de ganse route zijn verharde wegen ( dus bij regen geen probleem )en ze zijn ook nog autoluw.het is landbouw gebied dus waar u ook loopt,alleen natuur rondom u.

woensdag 11 november 2020 door F.L.Ideale route voor wie houdt van rust en het platteland. Zo goed als 100% autoluwe wegen. Ook na dagen van regen uiterst geschikt want het traject bestaat op een paar honderd meter na uitsluitend uit verharde wegen.

Welke POI wil je tonen op de kaart?