Loading...

In het groen van Bassevelde wandelroute

12.9 km • Assenede

Icoon officiële route officiële route

5000 3 3/5

12.9 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Landsdijk, 9968 Bassevelde

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Zet van aan de beschermde dorpskiosk van Bassevelde koers richting de uitgestrekte Isabellapolder. De naam brengt hulde aan aartshertogin Isabella Van Oostenrijk, onder wiens bewind dit waterrijke gebied zijn huidige vorm kreeg. De dijken getuigen van de felle strijd met de zee, die geen kans onbenut liet om terug te slaan. Wie hier wandelt, kijkt voortdurend uit op het mooie kerkje van Landsdijk, en in de verte op de imposante collega-kerken van Bassevelde en Watervliet.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 34
0 km
Afbeelding knooppunt 35
1.4 km
Afbeelding knooppunt 29
3.1 km
Afbeelding knooppunt 28
4.7 km
Afbeelding knooppunt 37
6.2 km
Afbeelding knooppunt 36
8.2 km
Afbeelding knooppunt 43
8.5 km
Afbeelding knooppunt 44
9.8 km
Afbeelding knooppunt 45
10.8 km
Afbeelding knooppunt 34
12.9 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 17 april 2021 door B.P.Geen mooie route. Veel lange rechten stukken zonder variatie. Bovendien loop je verschillende keer op een tweevaksweg zonder plaats voor voetgangers. Niet aan te bevelen voor wandeling met kinderen!

woensdag 14 april 2021 door Frans Van avermaetvandaag 14/04 de wandelroute gestapt,een goed uitgestippelde route langs rustige wegen.ik zou zeggen deze is goed zowel voor recreatief wandelen als voor de doorstappers,de ganse route zijn verharde wegen ( dus bij regen geen probleem )en ze zijn ook nog autoluw.het is landbouw gebied dus waar u ook loopt,alleen natuur rondom u.

woensdag 11 november 2020 door F.L.Ideale route voor wie houdt van rust en het platteland. Zo goed als 100% autoluwe wegen. Ook na dagen van regen uiterst geschikt want het traject bestaat op een paar honderd meter na uitsluitend uit verharde wegen.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.