Loading...

Vier Uitersten wandelroute lus 2

11.7 km • Lede

Icoon officiële route officiële route

9580 4 2.6/5

11.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Smetlededorp, 9340 Smetlede

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Wandel langs de Vier Uitersten van Scheldeland: de parochies Impe, Wanzele, Smetlede-Oordegem en Serskamp. Ga door een landelijke streek met enkele kleine bossen en waardevolle groengebieden. De blikvanger: de statige Fauconniersmolen die de wijde omgeving domineert.

Deze route heeft 4 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 6 november 2022 door Greta Coolsheel landelijk, rustig, goeie afwisseling van harde en zachte ondergronden, ontdekken van nieuwe natuurpunten en plekken om ook nog es te wandelen, een mooie variant tss de locale wandelingen. Voor de moment 2 bordjes te kort: 1ste als je boven in de velden uikomt - links mee, 2de als je op de Guchtstraat komt, dan moet je rechts in de bocht

zaterdag 3 juli 2021 door Danny Van clapdurpbegin van de route is bijzonder mooi. Helaas zijn een groot deel van de markeringen verdwenen. Waarschijnlijk ten gevolge van vernieuwingen die ze in Lede hebben aangebracht aan de wegen. Daardoor hebben we een lang stuk langs de drukke baan moeten teruglopen naar beginpunt. Jammer!

maandag 25 januari 2021 door Willy De Regge-HeyseBest wel leuke wandeling, met af en toe wat veldwegen en voor de rest verharde wegen. Ondanks delen gewone weg, toch overheersende stilte. Een minpuntje, drietal wegplaatjes verdwenen: het eerst na 500 meter (gewoon rechtdoor gaan) het tweede en derde bij uitkomen van het bos (links af en 100m verder rechts af en u bent op de goede weg)

zondag 3 mei 2020 door I.C.mooie en rustige wandeling langs voornamelijk verharde wegen.
Ik heb echter geen molen gezien. Uiteindelijk bleek die ongeveer 4 km verderop te liggen.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.