Loading...

Vier Uitersten wandelroute lus 1

9.7 km • Lede

Icoon officiële route officiële route

7790 3 2.5/5

9.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Smetlededorp, 9340 Smetlede

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Wandel langs de Vier Uitersten van Scheldeland: de parochies Impe, Wanzele, Smetlede-Oordegem en Serskamp. Ga door een landelijke streek met enkele kleine bossen en waardevolle groengebieden. De blikvanger: de statige Fauconniersmolen die de wijde omgeving domineert.

Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 27 november 2021 door C.P.Aangename, vrij rustige route. Op de achtergrond hoor je wel het verkeer van de E40. Na een regenachtige periode wel een vrij drassig parcours. Aangepast schoeisel vereist. Oud-Smetleedse bossen of Serskampse bossen: parcours is onduidelijk omwille van de afgevallen bladeren. Op sommige stukken heb ik evenwijdig met de route gelopen, dankzij GPX.

zondag 24 januari 2021 door Jean-pierre BedinOnmogelijk. Modder tot aan de knieën

maandag 20 juli 2020 door Marie De rhoVanaf het kapelleke in het bos was het pad naar smetledesteenweg ondoorgaanbaar bijna . Daar moet dringend wat aangedaan worden

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.