Loading...

Tussen Parike en Deftinge wandelroute

10.9 km • Lierde

officiële route

10.9 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Kruisstraat 1, 9570 Lierde

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

beschrijving

De Vlaamse Ardennen heeft fors geïnvesteerd in haar wandelinfrastructuur en heeft nu meer dan 850 kilometer aaneengesloten wandelpaden. Deze wandeling laat je via onze wandelknooppunten kennismaken met Vlaanderens Mooiste Landschap. Je kan kiezen om het volledige traject te stappen of één van de kortere lussen te verkennen. Veel plezier!

De Tussen Parike en Deftinge wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

te volgen knooppunten


0 km

1.7 km

2.5 km

3.6 km

4.3 km

5 km

5.8 km

7.3 km

8.8 km

9.7 km

11 km
Deze route heeft 7 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 25 april 2021 door M.G.Op basis van de reviews hadden we verwacht dat dit een mooie route zou zijn maar helaas. Ongeveer de helft van de wandeling loopt door de straten met huizen, je loopt ook veel over steenwegen, het lawaai van de steenweg is altijd vlakbij. Enkel de kilometers tussen Deftinge en Parike zijn de moeite.

dinsdag 16 februari 2021 door Caroline De CockBest een mooie wandeling. Meer dan de helft zijn wandelpaden en veldwegen. Ook niet te druk op een winterse zaterdag. Mooie vergezichten, maar niks overweldigends

zondag 6 december 2020 door Willy De Regge-HeyseMooie afwisselende route, maar door de regen van de voorbije dagen , veel modder en moeilijk begaanbare stroken. Ook zijn sommige paden deels of helemaal ingenomen door de landbouwers. Voor de startplaats, best Deftinge ingeven in gps i.p.v. Lierde, hebben beide een kruisstraat en deze van Lierde ligt helemaal niet op het te wandelen traject.

zaterdag 11 juli 2020 door Caroline Van Parys Heel mooie wandeling , maar toch meer beton dan we gewend zijn , maar een aanrader

woensdag 3 juni 2020 door M.S.Prachtige en rustige wandeling,
Knooppunt palen zijn talrijk en zéér duidelijk aanwezig, En vooral, ze staan op de goede plaats, om het even uit welke draai of bocht je komt, hoef je ze niet te zoeken. Weinig beton, héél veel wegjes en paadjes met prachtige uitzichten. Zeker een aanrader!

zondag 24 mei 2020 door Tanja Van wesemaelMooie wandelroute langs de mooie Vlaamse Ardennen , prachtige vergezichten en mooie stukjes natuur .

maandag 4 mei 2020 door T.D.de patjes waren overgroeit en sommige waren mee in gewerkt door de landbouwer
anders was het een zeer mooi parcours

Welke POI wil je tonen op de kaart?