Loading...

Durmeboorden wandelroute

9.2 km • Zele

Icoon officiële route officiële route

7810 6 3.6/5

9.2 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Dorpsplein, 9240 Durmen

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Geniet van kunst en natuur langs de Durmeboorden in Durmen (Zele) en Sint-Anna (Hamme). Langsheen het volledige traject staan borden met werken van kunstenaar André Bogaert. Pictogrammen op de kaart geven de locatie van de borden aan.

De Durmeboorden wandelrout wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 6 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 10 oktober 2021 door H.D.heel mooie wandeling veel natuur, aan de sint jozef kapel geen pijltje gezien maar je moet rechts aanhouden.

zondag 18 april 2021 door L.V.18-apr-2021: foute bewegwijzering: thv Durmemeersen wordt de wandelaar van de dijk afgestuurd, via de Bulbier, terwijl de wandeling de dijk verder volgt tot vlak bij de StJozef kapel. Voor het overige zeer aangename wandeling.

vrijdag 29 januari 2021 door Peter Van der HaegenRustige aangename wandeling langs vlakke wegen. Momenteel wat drassig op bepaalde delen van de route.

zondag 3 januari 2021 door S.B.Mooie wandeling langs heel rustige wegen. Het jaagpad ligt er momenteel wel heel drassig bij. Persoonlijk vind ik het geluid van de snelweg op sommige stukken storend.

maandag 3 augustus 2020 door GILBERTE DE BLOCKVandaag , deze prachtige natuurwandeling gedaan. Op onze weg niemand tegengekomen , dus ideaal voor deze coronatijd. Zoveel mooie natuur gezien. Bij ons waren al de bordjes goed te zien. Spijtig dat we de wandeling gedaan hebben in de regen. We gaan zeker nog eens terug als het zonnetje van de partij is, dan is alles nog zoveel mooier. De wandeling liep over rustige wegen. Een echte aanrader.

donderdag 9 juli 2020 door S.M.Zeer mooie en vooral rustige streek.
Langs de dijk is het goed op te letten om de bordjes te zien tussen het lange gras.
Ook heel mooie wandeling voor de hond.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.