Loading...

Molsbroek-Buylaers wandelroute

8.8 km • Lokeren

Icoon officiële route officiële route

1.9080 4 4.1/5

8.8 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Markt 2, 9160 Lokeren

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Lokeren kent iedereen van de voetbal en de Lokerse Feesten, maar op amper één kilometer van de Markt ligt ook een unieke brok natuur op je te wachten. Op naar het Verloren Bos, de Buylaersmeersen en het Molsbroek, met zijn 80 hectare het grootste beschermde natuurgebied van de Durmestreek!

Deze route heeft 4 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 13 juni 2022 door pascal de maesschalckZeer mooie wandeling, vooral rond het reservaat, langs de Durme wel druk met fietsers

dinsdag 18 mei 2021 door E.M.Mooi wandeling, aangenaam verrast door het prachtig natuurgebied en vogelbroedplaats. Aan het begin van de wandeling zijn we wel even verdwaald doordat er plot geen aanwijzingen meer zijn, maar uiteindelijk terug op het juiste pad geraakt met een kleine omweg. Wandeling is wel maar 10 km met omweg! Maar zeker een aanrader.

zaterdag 24 april 2021 door Frans Van avermaetvanaf het startpunt loop je naar de rivier de durme op de dijk tot je links afslaat door het park,vanf daar heb je +-een km onverharde maar goed begaanbare weg de rest is verharde weg.ook mooi voor vogelspotters, voor het molsbroek geef ik vijf sterren,sluit mij aan bij vorige reactie ik ben wel vroeg in de morgen gegaan.

maandag 16 november 2020 door F.V.Prachtige wandeling langs Durme en Molsbroek. Prachtige vergezichten en een paradijs voor de vogelliefhebber. Vrij druk bewandeld in het weekend. Zou moeten aansluiten op de rest van de wandelknooppunten in het Waasland.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.