Loading...

Molsbroek-Buylaers wandelroute

8.8 km • Lokeren

officiële route

8.8 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Markt 2, 9160 Lokeren

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

beschrijving

Lokeren kent iedereen van de voetbal en de Lokerse Feesten, maar op amper één kilometer van de Markt ligt ook een unieke brok natuur op je te wachten. Op naar het Verloren Bos, de Buylaersmeersen en het Molsbroek, met zijn 80 hectare het grootste beschermde natuurgebied van de Durmestreek!

Deze route heeft 4 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 13 juni 2022 door pascal de maesschalckZeer mooie wandeling, vooral rond het reservaat, langs de Durme wel druk met fietsers

dinsdag 18 mei 2021 door E.M.Mooi wandeling, aangenaam verrast door het prachtig natuurgebied en vogelbroedplaats. Aan het begin van de wandeling zijn we wel even verdwaald doordat er plot geen aanwijzingen meer zijn, maar uiteindelijk terug op het juiste pad geraakt met een kleine omweg. Wandeling is wel maar 10 km met omweg! Maar zeker een aanrader.

zaterdag 24 april 2021 door Frans Van avermaetvanaf het startpunt loop je naar de rivier de durme op de dijk tot je links afslaat door het park,vanf daar heb je +-een km onverharde maar goed begaanbare weg de rest is verharde weg.ook mooi voor vogelspotters, voor het molsbroek geef ik vijf sterren,sluit mij aan bij vorige reactie ik ben wel vroeg in de morgen gegaan.

maandag 16 november 2020 door F.V.Prachtige wandeling langs Durme en Molsbroek. Prachtige vergezichten en een paradijs voor de vogelliefhebber. Vrij druk bewandeld in het weekend. Zou moeten aansluiten op de rest van de wandelknooppunten in het Waasland.

Welke POI wil je tonen op de kaart?