Loading...

Slag bij Gavere wandelroute

7.3 km • Gavere

Icoon officiële route officiële route

2.1050 3 3.3/5

7.3 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Markt 1, 9890 Gavere

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijvingWandel langs monumenten en plaatsen die herinneren aan de tragische Slag bij Gavere (1453) en over de vallei van de Bovenschelde en de Scheldemeersen. Op de heuveltop van Semmerzake aanschouw je de meersen in al hun glorie.

De Slag bij Gavere wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 16 mei 2021 door A.V.al veel mooie wandelroutes gedaan via deze site, maar deze wandeling vonden we niet de moeite waard. Veel in bebouwde kom of zicht op industrie langs de Schelde. Geen aanrader.

dinsdag 8 december 2020 door F.L.aangenaam verrast door deze prachtige en ontspannende wandeling in de natuur!

woensdag 18 november 2020 door G.M.Een heel aangename wandelroute. Buggyproof en ook voor de niet geoefende wandelaar. Opletten! Aan het einde v.d. Sint-Pietersstr. in Semmerzake: weg oversteken maar door een bocht is het aankomende verkeer niet goed te zien. Parking: Sportdreef, Gavere. Het bordje staat aan het begin v.d. Sportdreef aan de lantaarnpaal, bijna in de haag.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.