Loading...

Koppenberg wandelroute

6.7 km • Oudenaarde

Icoon officiële route officiële route

6.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Maria Vander Gheynstraat, 9700 Oudenaarde

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

De Vlaamse Ardennen heeft fors geïnvesteerd in haar wandelinfrastructuur en heeft nu meer dan 850 km aaneengesloten wandelpaden. Deze wandeling laat je via onze knooppunten kennismaken met Vlaanderens Mooiste Landschap. Veel plezier!

De Koppenberg wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 28
0 km
Afbeelding knooppunt 32
2.4 km
Afbeelding knooppunt 68
4.4 km
Afbeelding knooppunt 27
5.7 km
Afbeelding knooppunt 28
6.7 km
Deze route heeft 10 beoordeling(en).
Beoordeel route!

donderdag 23 maart 2023 door S.V.zeer mooie route met heel mooi landschap! kan wel wat modderig liggen, dus zeker aangepast schoeisel aan te raden! zijn er op dinsdag geweest, niks open om iets te drinken, dus best alles meenemen! koppenbergbos zeer mooi in de lente met de boshyacinten!

vrijdag 11 november 2022 door B.C.November 2022. Een mooie zonnige herfst wandeling. Gevarieerd: door het bos, "wadend" door een dikke laag bladeren, zacht en verend onder je voeten, getemperde lichtstralen door een bos met oude beuken, en dan, altijd verrassend, een majestueus vergezicht over die glooiende Vlaamse Ardennen.

woensdag 29 juni 2022 door C.C.Heel mooie gevarieerde route met leuke uitzichtspunten. Jammer dat de picknickbankjes aan het begin en op het einde van de route liggen. Het zou leuk zijn mochten picknickplaatsen op de kaartjes van wandelknooppunt zijn aangeduid. De route blijft sowieso een aanrader.

zondag 12 juni 2022 door A.M.Heel mooie wandeling door bos en glooiende velden met prachtige uitzicht. 2km voor het einde ligt een fijn eetcafe op de route.

donderdag 10 juni 2021 door R.V.Heerlijk mooie wandelroute met enkele pittige stukken, prachtige panorama-stukjes en tussendoor enkele plekjes om even uit te blazen. Een aanrader!

zondag 11 april 2021 door Kris PeirsMooie wandelroute, kan wel wat modderig liggen bij slecht weer. Doordat de afstand voor mij iets te kort is, heb ik ze twee keer na elkaar gedaan, in beide richtingen. Hoogtemeters niet onderschatten!

zondag 4 april 2021 door M.V.Schitterende wandeling. De stilte viel ons heel erg op.

woensdag 10 maart 2021 door Peter Van der HaegenPrachtige wandeling met veel afwisseling. Niet alleen de Koppenberg maar het aangrenzend Koppenbergbos zijn een aanrader. De signalisatie is uitstekend.

zaterdag 28 november 2020 door G.M.Prachtige wandeling op en rond de Koppenberg en in het Koppenbergbos. Kleine parking op het aangegeven adres: je moet de doodlopende straat inrijden. Niet buggyproof. Ideaal in de lente/herfst. Bij heel warm weer lijkt het mij eerder een lastige wandeling door de vele klimstukken, al bepaald ieder dat voor zichzelf natuurlijk.

donderdag 5 november 2020 door Koen van LangenhovePrachtige wandeling met open vergezichten, afgewisseld met golvende bospaden. Een aanrader!!!

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.