Loading...

Berendries wandelroute

12.7 km • Zottegem

Icoon officiële route officiële route

12.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sint-Hubertusplein, 9620 Zottegem

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

De Vlaamse Ardennen heeft fors geïnvesteerd in haar wandelinfrastructuur en heeft nu meer dan 850 kilometer aaneengesloten wandelpaden. Deze wandeling laat je via onze wandelknooppunten kennismaken met Vlaanderens Mooiste Landschap. Je kan kiezen om het volledige traject te stappen of één van de kortere lussen te verkennen. Veel plezier!

De Berendries wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 36
0 km
Afbeelding knooppunt 34
2.5 km
Afbeelding knooppunt 28
3 km
Afbeelding knooppunt 27
3.3 km
Afbeelding knooppunt 32
4.3 km
Afbeelding knooppunt 26
5 km
Afbeelding knooppunt 29
5.3 km
Afbeelding knooppunt 40
6 km
Afbeelding knooppunt 39
7.3 km
Afbeelding knooppunt 38
7.8 km
Afbeelding knooppunt 46
8.8 km
Afbeelding knooppunt 47
9 km
Afbeelding knooppunt 48
9.3 km
Afbeelding knooppunt 49
10.1 km
Afbeelding knooppunt 37
11.3 km
Afbeelding knooppunt 36
12.6 km
Deze route heeft 11 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 16 september 2023 door Chrischa Van de VoordePrachtige route, langs verborgen paadjes, stille wegen en doorheen bos. Wij hebben de knooppunten 36 - 35 - 53 - 51 - 50 - 34 er nog aan toegevoegd, wat de route op 17,6 km bracht. Dat was echt de moeite waard, nog een heel mooi stuk erbij.

zondag 21 november 2021 door C.L.Mooie en afwisselende wandeling, hier en daar zeer modderige stukken. Opgelet: bij het startknooppunt 36 ontbreekt het bordje dat de richting aangeeft naar knooppunt 34. Komende van de kerk rechts nemen, het paadje achter de kerk. Iets verder eerste bordje richting knooppunt 34.

maandag 12 april 2021 door Myriam De WinterErg gevarieerde wandeling: vele vergezichten, kleine bospaadjes, smalle veldwegjes, een vlonderpad, toch ook wat stijgen&dalen. Startpunt 36 ligt achter de kerk. In het begin wel alert zijn om geen NR te missen. Bij nat weer liggen enkele paden er slijkerig bij dus goede stapschoenen zijn noodzakelijk! Mooie natuur en wat een stilte en rust! ZALIG!

maandag 15 maart 2021 door Peter Van der HaegenZeer mooie gevarieerde wandelroute! Er is gratis parking te vinden aan de Berendries.

maandag 11 januari 2021 door Willy De Regge-HeyseZeer mooie wandelroute met enkele kuiten bijters tussendoor. Maar in natte omstandigheden zeer veel modder en soms moeilijk begaanbare passages. (.gelijk gisteren). Zullen zeker deze route nog eens doen wanneer de ondergrond droger is. Het bordje 36(start) bevind zich achter de kerk. 300m van het st-hubertus plein.

woensdag 2 december 2020 door Lena FaictZeer mooie wandeling, neem zeker de extra lus (zie onderstaande review) Er zijn vele dieren te spotten, wallabies, alpacas, schapen, geiten, ... Je passeert ook charmante woningen :-) bevoorrading in de Delhaize of bakker van Sint-Maria-Oudenhove. Ook een superleuk cafeetje kan je vinden op het dorpsplein.

woensdag 4 november 2020 door P.V.Mooie wandeling vooral het tweede deel van de route. In het eerste deel ga je nogal langs woningen en over de gewone rijbaan. Het tweede deel is heel mooi in de wijde natuur op de flank van de Berendries.

vrijdag 10 juli 2020 door Christian LamontMooie wandeling, alleen als men van 48 naar nummer 49 gaat heeft men blijkbaar de origineel route omgeleid omdat een deel ervan privé domein is geworden. Deze zone is niet gemakkelijk gangbaar, en deze zone is nog niet aangepast op de kaart of gpx bestand! kan deze aangepast worden AUB

vrijdag 19 juni 2020 door S.V.Zeer mooie wandeling. Mooie natuur met de nodige flora en fauna...pauwen, eekhoorntjes....

zondag 17 mei 2020 door M.C.Prachtige wandeling.Opgepast:op de berendries paal 46 is aan de rechterkant.

dinsdag 7 april 2020 door H.V.Zeer mooie natuurwandeling

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.