Loading...

Zwalmbeek wandelroute

13.6 km • Zwalm

officiële route

13.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Rekegemstraat, 9630 Zwalm

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

beschrijving

De Vlaamse Ardennen heeft fors geïnvesteerd in haar wandelinfrastructuur en heeft nu meer dan 850 kilometer aaneengesloten wandelpaden. Deze wandeling laat je via onze wandelknooppunten kennismaken met Vlaanderens Mooiste Landschap. Je kan kiezen om het volledige traject te stappen of één van de kortere lussen te verkennen. Veel plezier!

De Zwalmbeek wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

te volgen knooppunten


0 km

0.7 km

0.9 km

2 km

3.2 km

4.8 km

5.9 km

8.2 km

8.4 km

9.5 km

9.6 km

10.8 km

11.3 km

11.5 km

12.8 km

13.5 km
Deze route heeft 5 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 12 februari 2023 door Filip BIASINOTE VEEL verharde wegen, o.a. langs woonwijken en dorpskernen. Het leek meer een wandeling om diverse huisstijlen te ontdekken i.p.v. de Zwalmbeek. Zeer zeker niet aan te raden om met een actieve hond te doen door het af en toe plotse opduiken van auto's langs die wegen. De "idyllische" Zwalm komt veel te weinig tot zijn recht tijdens de wandeling.

zondag 6 september 2020 door G.A.Als wandelaar en natuurliefhebber blijf je op je honger zitten. Asfalt en beton door dorpskernen en landbouw. Het stuk langs de Zwalm voelt artificiëel aan. Ik kan dit niet aanraden.

zondag 26 juli 2020 door Renske De BremmeBijna gans de route liep over verharde wegen. Niet echt een succes. Het stuk langs de Zwalm was wel heel erg mooi...

donderdag 23 juli 2020 door Michel Van LoockeHeel mooie en afwisselende wandeling. Een enkel eentonig recht stuk voorbij het station van St Denijs Boekel. Laatste stuk langs de Zwalmbeek en de 3 molens ronduit schitterend.

woensdag 22 juli 2020 door Nick D'heerelaatste deel was het mooist, middelste stuk wat eentonig.

Welke POI wil je tonen op de kaart?