Loading...

Dorpjes van de Zwalmvallei wandelroute

11.1 km • Zwalm

Icoon officiële route officiële route

2.4861 7 3.4/5

11.1 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Oude Scheldestraat 16, 9630 Zwalm

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

De Vlaamse Ardennen heeft fors geïnvesteerd in haar wandelinfrastructuur en heeft nu meer dan 850 kilometer aaneengesloten wandelpaden. Deze wandeling laat je via onze wandelknooppunten kennismaken met Vlaanderens Mooiste Landschap. Je kan kiezen om het volledige traject te stappen of één van de kortere lussen te verkennen. Veel plezier!

De Dorpjes van de Zwalmvallei wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 96
0 km
Afbeelding knooppunt 97
0.4 km
Afbeelding knooppunt 95
1.1 km
Afbeelding knooppunt 93
2.1 km
Afbeelding knooppunt 94
2.8 km
Afbeelding knooppunt 83
4.3 km
Afbeelding knooppunt 82
4.4 km
Afbeelding knooppunt 80
5 km
Afbeelding knooppunt 79
5.3 km
Afbeelding knooppunt 84
5.8 km
Afbeelding knooppunt 85
7.3 km
Afbeelding knooppunt 89
8 km
Afbeelding knooppunt 93
8.8 km
Afbeelding knooppunt 92
10 km
Afbeelding knooppunt 99
10.7 km
Afbeelding knooppunt 98
11.1 km
Afbeelding knooppunt 96
11.2 km
Deze route heeft 7 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 29 mei 2023 door D.R.Van de charmante dorpjes weinig gezien. Grootste deel van deze route langs betonwegen tussen de velden. Zeer eentonig.

zondag 28 mei 2023 door M.D.Gewandeld met stralend zonnetje waardoor de onverharde wegen ook makkelijk bewandelbaar waren. Mooie afwisseling tussen verharde wegen en landelijk gebied. Parkeren doe je best aan De Kaaihoeve om van daaruit te starten. Bekende wandelroute dus je komt best wel wat mensen tegen. Leuk om eens een babbeltje te slaan!

maandag 17 januari 2022 door Marc VervaetDe wandeling op zich was mooi wat de omgeving betrof en erg rustig op zondagochtend. We zijn met regen vertrokken tot bijna halfweg... Dit resulteerde in erg modderige passages (tussen 89 en 93 langs het kasteel, ook voor MTB'ers en tussen 92 en 99). Op drogere en zonnigere dagen is dat zeer zeker een aanrader.

vrijdag 23 juli 2021 door K.B.Vertrekpunt 96 moeilijk te vinden. Niet gelegen langs de weg, maar in het bos. Vertrokken vanaf punt 95, wegens grote parking aan Provinciaal Educatief Centrum "De Kaaihoeve". Vele onverharde paden zijn overwoekerd door netels en zijn moeilijk begaanbaar.

zaterdag 2 januari 2021 door Willy De Regge-HeyseZeer mooie wandelroute, met afwisselend bospaden en verharde weg. zeker een aanrader. bij regenweer goede stapschoenen vereist. sommige paden waren nogal drassig, maar toch doenbaar.

vrijdag 10 juli 2020 door Christian LamontMooie wandeling, eerste helft beter dan de laatste. Op bepaalde plaatsen zijn de padjes wat overwoekerd, maar toch begaanbaar.

dinsdag 24 maart 2020 door G.V.Mooie route langs, voor mij, bekende wegen.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.