Loading...

Heksen wandelroute

14.2 km • Ronse

Icoon officiële route officiële route

2.2060 6 4.3/5

14.2 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Boekzitting 26, 9600 Ronse

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

De route start aan Bistro Boekzitting aan de rand van het Muziekbos in Ronse. Wandel tussen Flobecq en Ellezelles op de voormalige Spoorlijn 87, die vandaag dienst doet als toeristisch wandel- en fietspad. Ontdek de levendige dorpskern van Ellezelles met heel wat cafés en restaurants. Houd ook zeker eens halt bij het informatie- en bezoekerscentrum van het Pays des Collines. Maak een pitstop in de gezellige brasserie van de Ijsmolenhoeve terwijl de kinderen zich uitleven op het avonturenparcours of in de kinderboerderij.

De Heksen wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 36
0 km
Afbeelding knooppunt 36
0.1 km
Afbeelding knooppunt 32
1.5 km
Afbeelding knooppunt 93
2 km
Afbeelding knooppunt 7
5 km
Afbeelding knooppunt 40
5.8 km
Afbeelding knooppunt 10
5.8 km
Afbeelding knooppunt 82
7.1 km
Afbeelding knooppunt 12
7.2 km
Afbeelding knooppunt 87
8.6 km
Afbeelding knooppunt 83
9.1 km
Afbeelding knooppunt 92
11 km
Afbeelding knooppunt 91
11.7 km
Afbeelding knooppunt 59
12.6 km
Afbeelding knooppunt 58
13.7 km
Afbeelding knooppunt 35
14 km
Afbeelding knooppunt 36
14.1 km
Afbeelding knooppunt 36
14.2 km
Deze route heeft 6 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 22 november 2020 door W.D.gisteren de wandeling gedaan met start aan KP.36 en vervolgens verder in wijzerzin, voor ons waren alle KP punten ok, ook KP7. Een mooie en gevarieerde wandeling met enkele flinke kuiten bijters onderweg. Echt van genoten.

maandag 9 november 2020 door Magda De leeuwDeze wandeling vorig jaar gedaan en toen heb ik reeds doorgegeven dat KP 7 niet in de juiste richting staat. Spijtig om te moeten lezen dat dit nog niet verholpen is. Je moet daar idd naar links, wij waren rechts opgegaan en moesten aan het kruispunt op de grote weg helemaal terugkeren. Niet leuk! Maar de wandeling zelf is een aanrader.

maandag 10 augustus 2020 door Dominique DerveauxNog vergeten, maar misschien goed om te weten voor wie uitkijkt naar een verfrissing in de Ijsmolenhoeve: deze is tijdens de zomer van 2020 uitsluitend voorbehouden voor jeugdkampen en omwille van corona niet toegankelijk voor externen.

maandag 10 augustus 2020 door Dominique DerveauxMooie wandeling! Bewegwijzering is niet altijd even duidelijk. Op sommige kruispunten ontbreekt een bordje en tussen knooppunt 93 en 7 staat er een pijl in de verkeerde richting (geeft aan dat je moet terugkeren, maar dit klopt niet, je moet naar links!). Deze wandeling is ook te vermijden op al te warme dagen, want heel weinig schaduw.

maandag 20 juli 2020 door Caroline Van Parys Vandaag deze wandeling gedaan , een echte aanrader !!!! een Prachtige wandeling, wel oppassen in Wallonie daar goed op de bewijzering letten . Op km 12 een heerlijke beklimming ( kuitenbijter )

maandag 25 mei 2020 door Heirman HermanHeel mooie route....heel veel off-road dus in een hevige regenperiode best het juiste schoeisel aandoen :-)

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.