Loading...

Galgenveld wandelroute

8.9 km • Ninove

Icoon officiële route officiële route

1.9360 7 4.3/5

8.9 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Kerkweg, 9406 Outer, België

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Wandel door het open koutergebied ten noordwesten van Ninove. Ontdek een prachtig groengebied vol landelijke wegen met op het einde een schitterend uitzicht op de scheve toren van de voormalige Abdijkerk van Ninove. De naam verwijst naar de lugubere functie die dit gebied vroeger had.

De Galgenveld wandelroute wordt je aangeboden door& Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 7 beoordeling(en).
Beoordeel route!

woensdag 4 mei 2022 door S.V.Zeer mooi! Het overgrote deel is onverhard. Mooie uitzichten & zelfs een verborgen hoogteparcour gevonden.

woensdag 22 september 2021 door Andre TolpeMooie wandeling, zal het mooist zijn als de mais weg is . Bij veel regen niet doen.

zondag 25 april 2021 door D.L.Prachtige Wandeling! Laatste bordje ontbreekt, gelukkig heeft google maps en het plan ons de goede weg getoond!Beter afleggen in de aan geduide richting!

vrijdag 1 januari 2021 door M.V.De wandeling was erg modderig, het was glijden van plas naar plas en redelijk saai aangezien er soms kilometers na elkaar op hetzelfde padje werd gelopen!

zaterdag 19 december 2020 door Luc Van hovePrachtige wandeling langs rustige onverharde modderige holle wegen, heel weinig asfalt.

maandag 14 december 2020 door Sarah Vanden avennefantastische route: grotendeels onverhard en modderig (in natte seizoenen), tussen glooiende kouters en holle wegen, perfect bewegwijzerd, en slechts korte stukjes asfalt wegen. Maar 9.1 ipv 10 km

woensdag 22 juli 2020 door H.L.Prachtige route langs onverharde wegen!!

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.