Loading...

Kleitse bossen wandelroute

5 km • Maldegem

officiële route

5 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Kleitkalseide, 9990 Maldegem

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

beschrijving

Verken de Kleitse bossen, de noordelijke uitloper van het Landschapspark Drongengoed, het grootste aaneengesloten bos in Oost-Vlaanderen. Kinderen zijn welkom op deze korte wandeling, want onderweg kom je langs een speelzone en avontuurlijke vlonderpaden!

De Kleitse bossen wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

te volgen knooppunten


0 km

0.4 km

1.7 km

1.8 km

2.5 km

2.7 km

4.4 km

5.1 km
Deze route heeft 4 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 22 mei 2023 door guus langeraertBoeiende roue, soms wat vocht. De Vlondergedeeltes hebben dringend onderhoud nodig en dat geldt zeker voor het speelbos. Veel te lang gras en een overvollen afvalbak met een hoop troep er naast. Dus.... We maakten onderweg een foto van een hertje. Dus wandeling meer dan geslaagd

zaterdag 15 april 2023 door T.G.Heel toffe route die ook met kindjes goed te doen is. Vooral de vlonders onderweg spreken erg aan. Als het een natte periode is geweest zijn goeie wandelschoenen wel aan te raden. Met momenten was het een moeraswandeling.

dinsdag 18 mei 2021 door P.V.Deze wandeling vertrek niet ver van het dorp KLeit ,is heel mooie verschillende natuur ,wel rekening houden bij veel regenval de vorige dagen met goede wandelschoenen ,aanrader !

zondag 2 mei 2021 door L.D.Juist even laten weten dat de beschrijving van deze route fout is. Drongen ligt tegen Gent en is heel de andere kant van het Drongengoed. Ik schat een half uur rijden met de auto tussen Drongen en Drongengoed. De wandeling zelf zal wel tof zijn.

Welke POI wil je tonen op de kaart?