Loading...

Kleitse bossen wandelroute

5 km • Maldegem

Icoon officiële route officiële route

5 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Kleitkalseide, 9990 Maldegem

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Verken de Kleitse bossen, de noordelijke uitloper van het Landschapspark Drongengoed, het grootste aaneengesloten bos in Oost-Vlaanderen. Kinderen zijn welkom op deze korte wandeling, want onderweg kom je langs een speelzone en avontuurlijke vlonderpaden!

De Kleitse bossen wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 42
0 km
Afbeelding knooppunt 41
0.4 km
Afbeelding knooppunt 40
1.7 km
Afbeelding knooppunt 29
1.8 km
Afbeelding knooppunt 30
2.5 km
Afbeelding knooppunt 27
2.7 km
Afbeelding knooppunt 28
4.4 km
Afbeelding knooppunt 42
5.1 km
Deze route heeft 4 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 22 mei 2023 door guus langeraertBoeiende roue, soms wat vocht. De Vlondergedeeltes hebben dringend onderhoud nodig en dat geldt zeker voor het speelbos. Veel te lang gras en een overvollen afvalbak met een hoop troep er naast. Dus.... We maakten onderweg een foto van een hertje. Dus wandeling meer dan geslaagd

zaterdag 15 april 2023 door T.G.Heel toffe route die ook met kindjes goed te doen is. Vooral de vlonders onderweg spreken erg aan. Als het een natte periode is geweest zijn goeie wandelschoenen wel aan te raden. Met momenten was het een moeraswandeling.

dinsdag 18 mei 2021 door P.V.Deze wandeling vertrek niet ver van het dorp KLeit ,is heel mooie verschillende natuur ,wel rekening houden bij veel regenval de vorige dagen met goede wandelschoenen ,aanrader !

zondag 2 mei 2021 door L.D.Juist even laten weten dat de beschrijving van deze route fout is. Drongen ligt tegen Gent en is heel de andere kant van het Drongengoed. Ik schat een half uur rijden met de auto tussen Drongen en Drongengoed. De wandeling zelf zal wel tof zijn.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.