Loading...

Kruislieveheer wandelroute

13.1 km • Brakel

Icoon officiële route officiële route

13.1 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Muiterijstraat, 9660 Everbeek

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Verspreid over Everbeek, in een zuiderse uithoek van de Vlaamse Ardennen, liggen verschillende bossen en bosjes. Het zijn stuk voor stuk restanten van het vroegere Poodsbergbos, dat zich in de middeleeuwen uitstrekte tot Ronse.Vandaag vormen ze samen een unieke wandelgebied, waar alleen de stilte hoorbaar is.

De Kruislieveheer wandelroute (vroeger Stilte wandelroute) wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 1
0 km
Afbeelding knooppunt 2
0.1 km
Afbeelding knooppunt 6
0.7 km
Afbeelding knooppunt 5
1.3 km
Afbeelding knooppunt 88
2 km
Afbeelding knooppunt 87
2.4 km
Afbeelding knooppunt 86
3.2 km
Afbeelding knooppunt 84
4.2 km
Afbeelding knooppunt 82
4.8 km
Afbeelding knooppunt 82
4.9 km
Afbeelding knooppunt 73
5.1 km
Afbeelding knooppunt 72
6 km
Afbeelding knooppunt 72
6 km
Afbeelding knooppunt 71
6.8 km
Afbeelding knooppunt 75
7.4 km
Afbeelding knooppunt 78
8.2 km
Afbeelding knooppunt 79
8.9 km
Afbeelding knooppunt 81
9.5 km
Afbeelding knooppunt 80
9.9 km
Afbeelding knooppunt 91
10.6 km
Afbeelding knooppunt 95
11.3 km
Afbeelding knooppunt 96
11.6 km
Afbeelding knooppunt 1
13.1 km
Afbeelding knooppunt 1
13.2 km
Deze route heeft 17 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 28 mei 2023 door M.D.Een topper! Zalige route met heel veel afwisseling: bossen, weidse uitzichten, delen GR route, heuvelachtig en soms wat asfalt. Wandelschoenen zijn een must. Neem vooral drinken mee...want er liggen geen cafeetjes op de route.

zaterdag 19 juni 2021 door P.V.Hele aangename wandeling midden de natuur. Bijna geen wegen langs de autoweg. Perfect om tot rust te komen midden de natuur. Wel aan te raden om te doen na aantal dagen droog weer. Is een heuvelachtige wandeling op onverharde wegen. Super mooie vergezichten.

maandag 29 maart 2021 door Patrick SegersPrachtige wandeling, bos en open vlaktes wisselen elkaar af. Heel mooie vergezichten. Genoten van de rust en de natuur. Een aanrader.

zondag 28 februari 2021 door S.T.Heel afwisselende route, één van de mooiste die ik al heb gewandeld!

vrijdag 19 februari 2021 door P.N.Reeds heel wat wandelingen gemaakt in deze prachtige streek, maar deze wandeling behoort tot een van onze favorieten! Terecht een 'stilte' wandeling, genoten van de rust, de afwisselende natuur, prachtige panorama's. Was wel drassig, stevige wandelschoenen zijn een must. Deze wandeling doen we beslist in de lente/zomer nog eens opnieuw.

woensdag 27 januari 2021 door M.R.Echt schoon met variatie

vrijdag 15 januari 2021 door Peter Van der HaegenPrachtige wandeling met veel variatie! De afwisselende panorama's zijn ronduit zeer mooi.

zondag 27 december 2020 door R.P.Mooie wandeling met enkele indrukwekkende vergezichten. Heel erg modderig. In deze regio hebben we al betere wandelingen gemaakt. Willen ze wel nog eens overdoen in de lente

woensdag 23 december 2020 door E.T.Zeer mooie wandeling! Na 3-4 regenachtige dagen was het wel héél drassig op de onverharde wegen. Waterdichte stapschoenen zijn dus zeker een must in deze omstandigheden. Wij hebben alvast genoten van het ploeteren samen met onze hond. We zijn benieuwd om deze wandeling nogmaals te doen in de lente/zomer.

dinsdag 1 december 2020 door Karla VanhesscheMooie rustige natuurwandeling , zelfs op een koude grijze dag was het een leuke wandeling

maandag 26 oktober 2020 door Willy De Regge-Heysemooie wandelroute, prachtige vergezichten en mooie kleurschakeringen van bomen en landschap. Enkel spijtig dat de landbouwers steeds meer wandelpaden bijna onbruikbaar maken. Gaan deze wandeling zeker nog eens overdoen in de lente.

zondag 25 oktober 2020 door F.V.Prachtige wandeling

dinsdag 18 augustus 2020 door S.M.Heel fijne & gevarieerde wandeling tussen veld en bos. Een aanrader!

woensdag 22 juli 2020 door C.F.Prachtige wandeling

maandag 20 juli 2020 door Caroline Van Parys Een Echte aanrader , zeer mooie wandeling en inderdaad zoals de wandeling noemt Stil en heel rustig

zaterdag 27 juni 2020 door L.J.Prachtige wandeling! Zo stil en rustig, je komt haast niemand tegen. Dit was voor ons echt genieten: picknick met prachtig uitzicht, mooie afwisseling van bos- en veldpaadjes, pittige kuitenbijters. Wij raden deze wandeling aan iedereen aan!

zondag 24 mei 2020 door Brigitte LarnoZeer mooie wandeling langs veldpaadjes en bospaadjes met mooie vergezichten onderweg.
Goed gedaan een aanrader.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.