Loading...

Oude Kalevallei wandelroute lus 2

8.9 km • Lievegem

Icoon officiële route officiële route

1.8180 4 4.1/5

8.9 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Dorsweg 17, 9921 Vinderhoute

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Avontuurlijk wandelen langs de kastelendorpen Merendree, Vinderhoute en Lovendegem. Eén van de mooiste wandelroutes van het Meetjesland langs de meanderende Oude Kalebeek, knotwilgenrijen en lieflijke hoevetjes. Ontdek een landschappelijk pareltje op een boogscheut van Gent. Stevige stappers combineren de twee wandellussen tot één groot wandelavontuur.

De Oude Kalevallei wandelroute lus 2 wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 4 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 23 augustus 2021 door Dirk CalsynOndans de druilerige regen kennisgemaakt met het gezellige Vinderhoute. Mooie wandeling tussen de mais en langs de Oude Kale. Rust, groen. Genoten van tMeetjesland.

zondag 15 november 2020 door Yuri De bockDit is inderdaad een fijne mooi wandelroute deze is zeker aan te raden bij een zonnige dag maar niet te warm, leuk door de vallei en door de weilanden.

donderdag 23 juli 2020 door Audrey AucoinDit was echt een superleuke wandeling. Heel rustig, tussen de velden met enkel kikkertjes en libellen om je heen! Zeker een aanrader!

woensdag 13 mei 2020 door Paul De PraeterEen prachtige natuurwandeling die een rustgevend gevoel geeft en daar kan men gewoon maar de vingertjes van aflikken.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.