Loading...

Kordaal wandelroute

6.3 km • Kruisem

Icoon officiële route officiële route

1.4700 3 4.7/5

6.3 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Nokeredorpstraat, 9771 Nokere

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Stap langs het natuurreservaat Kordaalbos en de kastelen van Nokere met schitterende kasteelparken inclusief vijvers en omwallingen. Het dorsplein van Nokere is een pareltje! "Nokereberg" is de officiële scheiding tussen Laag- en Midden-België.

De Kordaal wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 27 september 2021 door Christian De BaetsMooie wandelroute met evenredige verdeling tussen verhard en onverhard. Wel niet toegankelijk voor minder mobiele personen en/of kinderwagen. Bewegwijzering laat te wensen over maar toch de moeite waard en zeer mooie wandeling.

dinsdag 16 maart 2021 door Damien JanssensLeuke wandeling, half asfalt, half bos, soms zoeken naar wegwijzerbordjes, geen bordtje, gewoon rechtdoor. Bovendien staan de bordjes nooit bij andere bordjes van fietsroutes, mountainbikes .... opletten dus. Wel de moeite waard. Geen knooppunten enkel bordjes van de wandelroute, best starten kerk Nokere

zondag 2 augustus 2020 door Marieke DeclercqLeuke wandeling

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.