Loading...

Door de bossen van Maria-Aalter wandelroute

5 km • Aalter

officiële route

5 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Stratem 77, 9880 Aalter

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

beschrijving

Trek eropuit langs het wandelnetwerk Bulskampveld, een grotendeels West-Vlaams netwerk dat rond Aalter ook een stukje over Oost-Vlaamse bodem loopt. Het Bulskampveld, verwijzend naar het gebied dat zich vroeger uitstrekte tussen Brugge en Gent, was ooit het grootste heidegebied van het Graafschap Vlaanderen. Je wandelt door bossen en open velden via tal van dreven en autoluwe wegen.

De Door de bossen van Maria-Aalter wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

te volgen knooppunten


0 km

0.4 km

1.5 km

2.4 km

3.1 km

3.3 km

4.2 km

5 km
Deze route heeft 11 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 6 maart 2022 door Brigitte NottePrachtige wandeling. Al hebben wij de zeshoekige bordjes gevolgd beschreven op de site van westtoer. Deze is 9,5 km en enorm mooi. Door het bos, vlonderpaadjes, Heide. Aan het kasteel bij de start een mooie tuin, een kruidentuin. Eind van de wandeling super leuke taverne met terras en mooi uitzicht om iets te eten of te drinken. Makkelijk parkeren.

zondag 6 maart 2022 door B.N.Prachtige wandeling. Al hebben wij de zeshoekige bordjes gevolgd beschreven op de site van fouten. Deze is 9,5 km en enorm mooi. Door het bos, vlonderpaadjes, Heide. Aan het kasteel bij de start een mooie tuin, een kruidentuin. Eind van de wandeling super leuke taverne met terras en mooi uitzicht om iets te eten of te drinken. Makkelijk parkeren.

zondag 6 februari 2022 door R.K.Deze route gedaan enkele dagen geleden, geen aanrader in dit seizoen. Niets maar dan ook niets te zien.

vrijdag 12 november 2021 door L.D.Wandeling voor 1/3 baan maar de overige 2/3 is heel mooi met overwegend bos...

maandag 2 november 2020 door L.V.Heel mooie route, zeker in de herfst de moeite om te doen. Heel rustig wandelen, ideaal om terug op adem te komen na een corona-stress week.

dinsdag 27 oktober 2020 door A.E.Super wandeling, zeker in de herfst ! Prachtige herfstkleuren en veel paddestoelen onderweg. Vele bankjes onderweg. Enkel een lang stuk asfaltbaan, maar gelukkig niet veel verkeer daarop...

donderdag 3 september 2020 door E.O.Mooie rustige wandeling, goed te volgen

zondag 2 augustus 2020 door Francois BaeleMooie,rustige wandeltocht.Veel bos en rustbankjes in het bos.Zeer goed te volgen.

zondag 2 augustus 2020 door F.B.Mooie wandeling veel bos,rustig,en ook rustbankjes in de natuur.Zeer goed aangeduid en op het einde een friethuis de groene rand..

donderdag 11 juni 2020 door Romaan Van CanneytDeze wandeling is zeer mooie al twee gestapt .Een nadeel geen rustpunten op deze route .

dinsdag 9 juni 2020 door G.V.Zeer mooie en afwisselende route.
Ook aangenaam voor kinderen.

Welke POI wil je tonen op de kaart?