Kleibrood wandelroute

© Mie De Backer

Wandel door het industriële verleden van de Rupelstreek in Boom. 

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (7)
schrijf review - lees alle reviews
  • 10.2 km
  • Schommelei 1, 2850 Boom
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (7)

schrijf review - gegevens wandelroute

Luc Ceulemans 30-09-2021

zoals enkelen al opmerkten : kp118 is niet bereikbaar door werken, maar toen ik de wandeling gedaan heb, was de omleiding al aangeduid. Mooie wandeling met voor elk wat wils.

Michel VM 11-05-2021

Mooie wandeling in en rond Prov. domein De Schorre. Alles goed aangeduid behalve paaltje 118 niet gevonden...,daarna alles ok.

Anonieme gebruiker 16-01-2021

Mooie, gevarieerde wandeling. We liepen 2x een stukje verkeerd (1 paaltje ontbrak door werken: nummer 118) maar hebben dan ook de app gebruikt.

Anonieme gebruiker 27-11-2020

wandeling met afwisseling , ik zou ze zeker aanraden , het gemeentelijk park van Boom is een mooi stukje . Bij het binnenkomen van de schorre in het noordelijk gedeelte is het wel verwarrend om de juiste richting te vinden , maar verrassend is het gedeelte langs de vlonders

Guido Deneyer 30-10-2020

Mooie wandeling. Zoals geschreven in voorgaande reactie zijn er inderdaad enkele punten waar je kan twijfelen of verkeerd lopen, nl in Boom Park en 2de deel in De Schorre. Ik wandel hier wel vaker en met de app kan je het vinden. Een aanrader voor wandelaars. Bravo.

Jozef Vleugels 21-09-2020

Het was de eerste keer dat we door "de schorre" wandelden en het heeft ons blij verrast. Heel de route koppeld mooie boswandelingen aan mekaar. Enkele bewegwijzeringen zijn een beetje onduidelijk maar door de route op mijn gsm te downloaden hebben we de route makkelijk kunnen doen. weg hebben er zeker van genoten mede door het stralende weer

Peter Barbaix 20-09-2020

7/10 Gevarieerde wandeling, met interessante kijkmomenten. Start en eindigt in het provinciaal domein: De Schorre in Boom, gekend van het massafestival Tomorrowland. Daardoor heb je voldoende parkeermogelijkheden. Minpuntjes: bewegwijzering soms moeilijk te vinden. In dat geval is de app met GPS-aanduiding een praktische toegevoegde waarde.