De Roze Mars: Bosland

© Pink Ribbon

Trek je beste wandelschoenen aan en ontdek deze prachtige wandeling die start aan De Soeverein in Lommel. Na een kleine duinbeklimming kom je uit op een open zandvlakte met groot aansluitend meer. Ideaal om bij warm weer te genieten van een straaltje zon en lekker voetje te baden. Laat je meevoeren naar rustige paadjes gehuldigd in een immens bomenlandschap.

Kijk zeker goed rond je, wie weet spot je wel een bont dikkopje onderweg. Het (letterlijke) hoogtepunt van de wandeling is de uitkijktoren met observatiekijker die je een spectaculair 360° uitzicht over de Lommelse Sahara bezorgt. Na het vogelspotpunt maakt de zandweg plaats voor een verharde wandelgrond en kan je nog kennismaken met enkele dartelende paardjes in de wei.

beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 7.8 km
  • Sportveldenstraat 15, 3920 Lommel
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (3)

schrijf review - gegevens wandelroute

Anonieme gebruiker 23-08-2021

Mooie variërende omgeving tijdens de wandeling maar veel te druk. Ook spijtig van de vele verbodsborden die je constant er op wijzen dat je gefilmd wordt en dreigen met boetes (enkel ademen mag nog).

Michel VM 24-04-2021

Top wandeling !!! Zeer mooi natuurgebied.

Anonieme gebruiker 28-10-2020

Wandeling gedaan op 09.09.2020 GEWOON PRACHTIG. Mogelijkheden genoeg om te picknicken, en, de uitkijktoren biedt u een prachtig zicht over het hele gebied. Zeker voor meerdere keren voor herhaling vatbaar.