Mol Belse bossen

© wandelknooppunt.be - Eddy en Rita (Auteur)

Prachtige knooppuntenwandeling in de Belse bossen. Verharde wegen, lanen en smalle paadjes wisselen elkaar af. Ideaal voor wie houd van natuurwandelingen. Tijdens deze wandeling komt men ook aan de Kempense Modelclub KMC voorbij. Met een beetje geluk kan men er modelvliegtuigjes en helikopters zien rondtoeren.

Deze route werd ingezonden door Eddy en Rita.

beoordeling: (7)
schrijf review - lees alle reviews
  • 6.9 km
  • Volmolenbaan 56, 2400 Mol
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (7)

schrijf review - gegevens wandelroute

Christa Hermans 10-09-2021

Wandeling in een bosrijke omgeving. Heel af en toe kom je door straten waar grote huizen staan. Knooppunt 54 zou ik niet als startplaats nemen. knooppunt 51 of 52 leken me betere opties ivm parkeren van de auto.

Ludo Slegers 25-12-2020

Zeer mooi, puur natuur, even op verharde wegen maar zeker niet te veel. Bossen, verzichten, rustig !!!!! Eén nadeel, ze had langer mogen zijn ! 🥾🥾🥾

Anonieme gebruiker 18-10-2020

Heel mooie wandeling. We hebben er (met z'n vieren)erg van genoten. Dank aan Eddy en Rita. Het is heel gemakkelijk om de wandeling te starten aan Brasserie Belshof. Grote parking.

Annie Elsen 15-06-2020

Beste,
De wandeling was prachtig in mooie natuur en rust. Echter hebben wij heel wat problemen ervaren om het beginpunt van de wandeling te vinden. U schrijft dat de wandeling start op Volmolenbaan 56. Dit is een privé-woning en de bewoner wist nergens van. We hebben hierdoor veel tijd verloren wat jammer was.

Ingrid Stes 10-06-2019

Mooie wandeling langs bos, veld en ook een stukje langs villawijken. Het Belshof was een aangename verrassing op de wandeling

Anonieme gebruiker 21-05-2018

Leuke wandeling als je er niets om geeft om regelmatig op asfalt te wandelen langs bewoonde stukken.

Anonieme gebruiker 08-02-2018

Mooie wandeling door bos en weilanden , onderweg kan er een pauze genomen worden in brasserie Belshof openingsuren te vinden op hun website.