Zevenbronnenwandeling

© Lander Loeckx

Deze wandeling verbindt de dorpjes Walsbets, Wezeren en Walshoutem. Je wandelt grotendeels door de vallei van de Zevenbronnen, een fraai brongebied met daarin enkele mooie hoeves zoals de Hoeve Coppejans en Janshoven. Bewonder ook de Bortombe, een grafheuvel uit de 2de eeuw.

LET OP: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de 6-hoekige rood-witte bordjes met de naam van de wandeling.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 10.3 km
  • Sint-Jan-De-Doperkerk, Wezerenstraat , 3401 Walsbets (Landen)
  • De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen.
Reviews (3)

schrijf review - gegevens wandelroute

Anonieme gebruiker 09-07-2021

Mooie wandeling voor wie graag op beton wandelt, wel geen zeven bronnen gezien.

Dirk Florquin 28-04-2021

Mooie wandeling, maar met weinig variatie. Steeds wandelen over asfaltwegen is misschien beter geschikt voor fietsers. De wandeling is wel goed aangegeven met kleine rode wegwijzers, niet met de nummers van de knooppunten. Ook het begin is iets wat verwijderd van de eigenlijke start nr 616.

Peter Wils 22-08-2020

Mooie wandeling op een redelijke hoogte wat je dan uitzicht geeft over de uitgestrekte omgeving, prachtige vergezichten. Je wandelt in de buurt van een tumulus, zeker eens een kijkje gaan nemen. Daarna ga je van het ene dorpje naar het andere, met mooie vierkantshoeves, kerken en kapelletjes. De tocht is volledig over verharde wegen.