Camino de Santiago Hugardis

©

Mooie wandeling via de kerken en kapellen van Hoegaarden, Outgaarden en Rommersom. Een mini copostellaroute in ons mooie Hoegaarden.

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 9 km
  • houtmarkt 1, 3320 Hoegaarden
  • De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen.
Reviews (3)

schrijf review - gegevens wandelroute

Ronnu Schmitz 06-12-2021

Het mysterie lijkt opgelost.... deze tocht is naadloos (en geruisloos) overgegaan naar de 15 km-tocht "Camino de Santiago Maillard", ook Hoegaarden... Het is dus blijkbaar goed opletten als je de 9 km wil doen...

Ronnu Schmitz 03-12-2021

Uiteindelijk werd deze tocht afgewandeld... https://www.strava.com/activities/6334834173 ... na 9 km stonden we aan de kerk van... Meldert... we moesten nog 5 extra kilometers doen om terug in Hoegaarden te komen. Desondanks was dit een prachtige wandeling met heel veel onverhard, waardoor het opletten was soms. Een aanrader, maar dus voor 14 km !

Ronnu Schmitz 03-12-2021

We hebben deze wandeling op 2/12 gedaan met de gps van Wandelknooppunten.be, dus in principe kon er weinig mislopen... Eénmaal kregen we de melding dat we van het parcours waren afgeweken, maar dat kwam doordat we een klein steegje in het begin misten, wellicht door de werken daar... Verder kregen we geen melding, maar deden uiteindelijk... 14 km..