Om en rond Sint-Pieters-Rode

© wandelknooppunt.be - Hilde de Vleeschouwer (Auteur)

Vertrek aan de kerk van Sint-Pieters-Rode (via de Pastoriedreef kan je de wandeling aanvatten op het traject 145-131). De wandeling gaat het grote deel over verharde wegen, wat interessant is bij hevige regenperiode. Je komt langs de Blauwmolen waar je iets  kan drinken/eten maar neem zeker eens een kijkje in de verschillende vijvers en aan het waterrad. Verder weg geniet je van de wijngaarden en de mooie zichten.

Deze route werd ingezonden door Hilde Devleeschouwer.

beoordeling: (2)
schrijf review - lees alle reviews
  • 6.3 km
  • Geestmolenstraat 2, 3220 Holsbeek
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (2)

schrijf review - gegevens wandelroute

Anonieme gebruiker 14-09-2020

Mooie wandeling met mooi vergezicht over de wijngaarden. Jammer genoeg loopt een groot deel van de wandeling over de route van de fietsknooppunten en ook een stuk mountainbikeroute, waardoor je bij zonnig weer continue (zonder overdrijven) achter elkaar moet lopen om de fietsers te laten passeren.

Anonieme gebruiker 21-11-2019

Mooie wandeling. Goed aangeduid ook. Een heel stevige helling. Mooie vergezichten. Wel wat verharde wegen, maar geen verkeer. Op sommige stukken kan het best drassig zijn. Nu had het gevroren. Dat heeft zo zijn voordelen!
Het lijkt me wel beter om aan de kerk te vertrekken en via de pastoriedreef de wandeling van achter naar voor te maken. Bij 131 is er geen enkele mogelijkheid tot parkeren.