Sint-Rochuswandeling

© Lander Loeckx

Een fikse wandeling door een uitgestrekt landschap met tal van bezienswaardigheden. Het kasteel van Geetbets midden in het groen en de eeuwenoude Sint-Rochuskapel, die dateert van 1542, zijn ongetwijfeld de blikvangers.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (5)
schrijf review - lees alle reviews
  • 8.6 km
  • Stationsplein, Drinkteilstraat , 3450 Geetbets
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (5)

schrijf review - gegevens wandelroute

Luc Wullaert 27-04-2021

Ik kan me jammer genoeg niet aansluiten bij de andere positieve commentaren. Altijd wandelen met zicht op...... en langs de vele stedebouwkundige "parels" met de obligate zonnepanelen waar Vlaanderen voor gekend is. Dus veel koterijen en zonnepanelen. Al bij al voor mij persoonlijk een saaie wandeling. PS : Toch ook een paar boomgaarden gepasseerd

Karin van de Ven 25-04-2021

Ik wandel veel, misschien daardoor verwend maar kan niet zoals mijn voorgangers 4 sterren geven. Natuur/omgeving weinig spannends aan, enigszins saai. Laatste stuk een lange rechte weg met eentonig omgeving. Fout in knooppunt 407 is gecorrigeerd.

jozef jans 07-03-2021

Erg mooie, rustige wandeling doorheen veel fruitboomgaarden.Spijtig vandaag nog niet in bloei.Wel een foute bewegwijzering aan knooppunt 407.Knooppunt 404 word rechts aangeduid maar moet links zijn.

Anonieme gebruiker 07-03-2021

Zeer mooie wandeling in veel mooie en open velden (toch in maart)! Het kasteel vinden onderweg is inderdaad even opletten, en vraagt een kleine afwijking van je route. Verder is ons vooral de stilte vaak fijn opgevallen... ! Opletten: paaltje met wandelknooppunt 407, met toch 3 wijzers op, staat 180° verkeerd, dus alles exact omgekeerd !! (gemeld)

Anonieme gebruiker 29-07-2020

Heel mooie wandeling. Het kasteel zit wel achter een fruitgaard en is niet direct zichtbaar. Maar als je het gevonden hebt, is het zeker de moeite om eens gaan te kijken.