Voerwandeling

© © Visittervuren

Deze themalus leidt je grotendeels langs aangename autovrije wegeltjes. Van het centrum van Vossem volg je het riviertje de Voer langs een smal pad tot Vossemvijver aan de rand van het Park van Tervuren.

De route kan je downloaden op www.visittervuren.be en staat ook beschreven in een wandelbrochure die verkrijgbaar is in ons bezoekerscentrum, Markt 7B in Tervuren.

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 5.5 km
  • Dorpstraat 42, 3080 Vossem
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (3)

schrijf review - gegevens wandelroute

Cor van Hasselt 23-05-2022

Heel mooie wandeling ! We zijn op geen straten geweest, altijd op wegeltjes dat soms wel moeilijk te bewandelen zijn . De wandeling was op zondag daardoor hadden we wel een beetje last van mountenbikers in de smalle wegjes. Voor de rest een topwandeling !!

Anonieme gebruiker 07-11-2020

We parkeerden ons op het Pastorieplein waar een bordje staat richting '414'. Heel mooie wandeling met mooie zichten en vooral variatie in het tweede gedeelte. 2/3 van de wandeling wordt ook gebruikt door fietsers waardoor je regelmatig aan de kant moet. Minder geschikt voor grotere groepen dus. Je wandelt niet langs straten.

Ralph natureman 31-07-2020

zeer mooie wandeling ,aanrader
heb verschillende knooppunten aan elkaar
geknoopt , om tot een mooie groene wandeling te komen
parkeren en starten in vossem pastorieplein ,
begin knooppunt 414.....door mooie bossen , beekjes , paadjes , velden , naar tervuren markt , en zo naar afrikaans museum , en terug ...de bossen velden door.
totaal 13 km ongeveer
supermooi , zeker nog eens doen ,
heel duidelijke nummering ,