Koninklijke wandeling

© © Visittervuren

Een wandeling langs verschillende mooie plekjes in het Geografisch Arboretum van Tervuren, waarbij je rond de wereld reist via 700 verschillende boomsoorten. De prachtige sequoia's uit de westkust van Noord-Amerika en de araucarias uit de Andes zijn absolute blikvangers.

Let op: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de houden palen met groene band. 

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant en Visit Tervuren. 

De route kan je downloaden op www.visittervuren.be en staat ook beschreven in een wandelbrochure die verkrijgbaar is in het bezoekerscentrum, Markt 7B in Tervuren.

beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 7.3 km
  • Vlaktedreef , 3080 Tervuren
  • De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen.
Reviews (3)

schrijf review - gegevens wandelroute

HERMAN verheirstraeten 18-01-2021

Deed ik ook al vaak. Absolute zaligheid, puur bos. Aan de markt van Tervuren (is wel eindje van daar) kan je een kaart krijgen waar alle soorten bomen op aangeduid zijn. Ook in natte periode goed te bewandelen zonder hoog schoeisel. Tijdens weekend moeilijk parking te vinden, tenzij op parking de Bosuil in Jezus Eik.

Johan Desloover 03-11-2020

Mooie wandeling tussen eeuwenoude torenhoge bomen. Geen probleem om de weg te vinden: op elke straatnaampaal die je gaandeweg tegenkomt, prijkt bovenaan een groene band met daarop netjes de richting (> of ^) aangeduid.

Anonieme gebruiker 11-08-2020

Mooie rustige wandeling in het bos. Wandelroute heel slecht aangegeven moet een app gebruiken anders loop je verkeerd.