Vinkebrugpad

© VVV Toerisme Zemst

Arendvoetweg: ‘Chemin 1 Vriezenbroekstraet’ of ‘Chemin de Sempst à Elewijt’. Deze liep oorspronkelijk vanuit het nu doodlopende gedeelte van de Brusselsesteenweg in Zemst langs de bovenkant van de Zenne naar het oosten van Zemst, richting Vriezenbroek. Door de bouw van de spoorweg en later de E19 werd deze ‘Vriezenbroekstraet’ volledig onderbroken. Aan de andere kant van de snelweg, ter hoogte de geasfalteerde bocht, komt deze voetweg opnieuw tevoorschijn onder de huidige naam, Arendvoetweg.

Deze trage wegenlus bestaat voor 60% uit trage wegen en meet 8,5 km in de natuur.

beoordeling: (5)
schrijf review - lees alle reviews
  • 8 km
  • Zandstraat 3, 1981 Hofstade
  • De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen.
Reviews (5)

schrijf review - gegevens wandelroute

Anonieme gebruiker 09-07-2021

Heel mooie groene, rustige Trage Wegenwandeling. Henri en Else

Anonieme gebruiker 24-05-2021

Marleen, Lut en Johan.
Prachtige wandeling.
Ondanks de heel natte meimaand 2021, was er niet te veel modder op de trage wegen paden. Het beginpunt van de wandeling lag achter de autoparking en een beetje moeilijk te vinden. Deze wandeling is een 4 sterrenwandeling waard.

Anonieme gebruiker 05-04-2021

Een uur gezocht naar het vertrek punt , niets te vinden.Dan maar terug naar huis, spijtig!

Anonieme gebruiker 20-02-2021

Prachtige uitzichten en vooral rustige wandeling, zelfs in de weekend met prachtig weer, weinig fietsers en wandelaars gezien. Een pluim voor de wandelaar die deze route heeft uitgestippeld.

Anonieme gebruiker 15-02-2021

Verrassend mooie wandeling. Ik had dit niet verwacht van deze locatie. Een goede afwisseling van verhard, onverhard (alles was eigenlijk hard want het had stevig gevroren + sneeuw). De stukken dat je langs huizen passeert zijn eerder kort. Het enige storend was de nabijheid van de autostrade (E19), maar dat is slechts een kort stukje.