Belpop Bonanza Dilbeek - Wandelroute Oost (ingekort)

©

De muzikale geschiedenis van Dilbeek is groot en bijzonder. Jan Delvaux en Jimmy Dewit a.k.a. DJ Bobby Ewing  van Belpop Bonanza - twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek - brengen deze rijkdom in kaart. Ze vertellen 11 mooie verhalen die Dilbeek een bijzondere plek geven in onze muzikale geschiedenis. Van Urbanus tot Oscar & The Wolf, van Jacques Brel tot Stikstof.

De mooiste wandelpaden leiden je door het groen van verhaal naar verhaal. Je doorkruist parken en natuurgebieden en flaneert langs vijvers, kastelen en de architecturale pareltjes in interbellumstijl in de Kaudenaardewijk.

Op 11 locaties in Dilbeek hangt een bordje met een QR-code. Achter elke code wacht een mooi verhaal in woord en beeld. Deze wandeling brengt je langs 5 van de 11 punten.

Ter info: deze route is een ingekorte versie van de Belpop Bonanza Dilbeek - Wandelroute Oost. De lange route is volledig bewegwijzerd. Het traject om de route in te korten niet. Daarvoor is de kaart noodzakelijk.

Parkeren kan aan het startpunt (Westrand).

Meer info over de route vind je op www.westrand.be/belpopdilbeek  Hier kan je de folder downloaden met daarin de kaarten van alle Belpop Bonanza fiets- en wandelroutes met aanduiding van de 11 punten waar een verhaal verteld wordt.

beoordeling: nog geen reviews schrijf review
  • 10 km
  • Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek
  • De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen.
Reviews (0)

schrijf review - gegevens wandelroute

Er zijn nog geen reviews geschreven. Wees de eerst en schrijf een review!