Loading...

Rond Nieuwpoort haven

11.9 km • Nieuwpoort

officiële route

11.9 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Leopoldplein 6, 8620 Nieuwpoort

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© wandelknooppunt.be

beschrijving

Deze wandelroute verkent Nieuwpoort en zijn prachtige jachthaven. Je vertrekt aan de Sint-Bernardus kerk in Nieuwpoort-Bad aan knooppunt 75. Via de mooie villawijk wandel je naar de jachthaven langs het Albert 1 monument.

Je wandelt daarna via het natuurreservaat De Ijzermonding, een natuurreservaat met veel gelijkenissen met het Zwin, terug naar de Nieuwpoortse dijk. Let wel op, tussen knooppunt 6 en 85 moet je gebruik maken van het gratis veer dat Nieuwpoort Bad met het natuurreservaat verbindt.

te volgen knooppunten


0 km

0.6 km

1.1 km

1.7 km

2 km

2.3 km

3.5 km

3.7 km

4.4 km

5.2 km

5.7 km

6.1 km

6.4 km

7 km

8.6 km

9.6 km

10.1 km

10.5 km

10.7 km

10.8 km

11 km

12 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

woensdag 24 juni 2020 door H.L.Het veer waarvan sprake vaart lang niet altijd. Alleen tijdens de zomer vaart het dagelijks. Daarbuiten alleen tijdens de weekends en op
feestdagen. Ook over de middag vaart het niet.
Om onaangename verrassingen te vermijden, is het raadzaam dat je vooraf de website checkt. https://www.middelkerke.be/nl/veerboot-nieuwpoort

donderdag 28 november 2019 door A.D.op knooppunt 86 (haven) staat een pijl naar knooppunt 89, maar het eerste stukje van het wandelpad is afgesloten door de bouwmaatschappij. Je kan daar niet door. Je kan wel een klein beetje terugkeren en de straat vóór de parking nemen, maar dat moet je dan ook weten.
groetjes
Anne

dinsdag 17 september 2019 door N.B.mooi wandelroute

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.