Loading...

Verken Eindhoutberg

8.7 km • Laakdal

officiële route

8.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Wandelknooppunt 161. Vlakbij Smallestraat 4, 2430 Laakdal

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Provincie Antwerpen

beschrijving

Verken het gevarieerde bosgebied Eindhoutberg en omgeving. Geniet niet alleen van de bossen, maar ook van natte natuur langs de Kleine Laak (knooppunt 329 – 328), waarnaar gemeente Laakdal vernoemd is, en de Ossebroeken (knooppunt 173 - 329). De jongste wandelaars kunnen zich achteraf uitleven op Speeltuin Dennenoord. Wie liever geniet van een lekkere tas koffie, met heerlijk gebak of lunch, kan terecht in de nabijgelegen horecazaak Kasteel Kaneel (knooppunt 164).

te volgen knooppunten


0 km

0.6 km

2.3 km

2.4 km

2.8 km

3.7 km

3.9 km

5.2 km

5.8 km

6.1 km

7.6 km

8.7 km
Deze route heeft 1 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 27 maart 2023 door V.R.Heel mooie wandeling die we vandaag gedaan hebben .Alleen spijtig dat de Laak op 2 plaatsen overliep en we noodgewongen een omleiding moesten verzinnen zodat onze wandeling een 4 tal km langer werd. Ik zou dan ook aanraden deze wandeling na een droge periode te doen.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.