Loading...

Camino de Santiago Hugardis

9.4 km • Hoegaarden

4110 3 2.8/5

9.4 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Toerisme Hoegaarden

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

houtmarkt 1, 3320 Hoegaarden

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Hoegaarden

Icoon beschrijving route beschrijving

Mooie wandeling via de kerken en kapellen van Hoegaarden, Outgaarden en Rommersom. Een mini copostellaroute in ons mooie Hoegaarden.

Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 6 december 2021 door Ronnu SchmitzHet mysterie lijkt opgelost.... deze tocht is naadloos (en geruisloos) overgegaan naar de 15 km-tocht "Camino de Santiago Maillard", ook Hoegaarden... Het is dus blijkbaar goed opletten als je de 9 km wil doen...

vrijdag 3 december 2021 door Ronnu SchmitzUiteindelijk werd deze tocht afgewandeld... https://www.strava.com/activities/6334834173 ... na 9 km stonden we aan de kerk van... Meldert... we moesten nog 5 extra kilometers doen om terug in Hoegaarden te komen. Desondanks was dit een prachtige wandeling met heel veel onverhard, waardoor het opletten was soms. Een aanrader, maar dus voor 14 km !

vrijdag 3 december 2021 door Ronnu SchmitzWe hebben deze wandeling op 2/12 gedaan met de gps van Wandelknooppunten.be, dus in principe kon er weinig mislopen... Eénmaal kregen we de melding dat we van het parcours waren afgeweken, maar dat kwam doordat we een klein steegje in het begin misten, wellicht door de werken daar... Verder kregen we geen melding, maar deden uiteindelijk... 14 km..

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.