Loading...

Kraaivenwandeling

7.3 km • Keerbergen

1.0290 0 0/5

7.3 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Toerisme Keerbergen

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Emiel Opdebeecklaan 33, 3140 Keerbergen

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen.

5m 5m 5m 5m
© gemeentebestuur Keerbergen

Icoon beschrijving route beschrijving

Verken het westen van Keerbergen en wandel langs de grens met Rijmenam. Met de Kraaivenwandeling wandel je ook langs Kraaiberg, één van de hoogste punten in Keerbergen.

Zag je de grenspalen onderweg? Deze werden opgericht in 1774 om de grensgeschillen tussen Keerbergen en Rijmenam over het houtsprokkelen op de heide te beslechten. Beleef de weidsheid van de Dijlevallei tussen Rijmenam en Keerbergen, wandel doorheen de mooie Zeept en sluit de wandeling af bij het startpunt in de Emiel Opdebeecklaan.

De straten die je via deze route doorloopt zijn: Emiel Opdebeecklaan, Zandstraat, Egelweg, Domien Liekenslaan, Grote Paallaan, Kraaiven, Zandstraat, Mechelsebaan, Watermolenstraat, Taboralaan, Dennenlaan, Kleine Paalstraat, De Selliers de Moranvillelaan, Grote Paallaan, Kraaivenstraat, Oude Keerbergse Baan, Eekhoornlaan, Brughoevestraat, Dijledijk, Zeeptstraat en terug naar Emiel Opdebeecklaan.

Deze route werd uitgewerkt door de Keerbergse milieuraad en is niet bewegwijzerd.

Deze route heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Beoordeel route!

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.