Loading...

Gezwind tussen stroom en wind

7.4 km • Laakdal

Icoon officiële route officiële route

7.4 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Geelsebaan, 2430 Laakdal

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Gezwind tussen stroom en wind
© KempensLandschap

Icoon beschrijving route beschrijving

Deze wandeling is gesneden koek voor wie onderweg ook wat over de NIJVERE KEMPEN wil opsteken. Van een historische stoomzagerij tot moderne windmolens, je ontdekt hoe Kempenaars altijd de kracht van NATUURLIJKE ENERGIEBRONNEN hebben aangewend. Halfweg kun je tijdens de zomermaanden je eigen energievoorraad weer op peil brengen met een heerlijk ijsje.

Deze route heeft 1 beoordeling(en).
Beoordeel route!

woensdag 26 mei 2021 door Karin van de VenHeb geen ander wandelroute gevonden dan op bord bij de kerk. Daar aanbevolen route gevolg: 388-387-364-372-365-387-388 = 7 km. 3/4 bebouwde kom, 1/4 weilanden. Niet spannend. Kasteel Meerlaer maakt het enigszins beetje goed waar je vanaf 14.00 terecht kunt voor drankje en ijsje.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.